Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 25

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfGti16VMk1

Sağolun arkadaşlar.

Bu arada o 3 golfte benim.Kanatlı kırmızıyı sattım .
Volkswagen Motorsport

corrado

sonunda alihandan aldığım 16 v anahtarı yaptırabildim.
gayet güzel oldu. problemsiz çalişiyor...
alihan bey saygılar..
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

VWci

hocam sevindim...insallah yakismistir....;) kazasiz belasiz....;)

corrado_g60

corrado

epeydir aracına bişey yaptıran olmamiş.
bugün  dijital fan kontrol ve  su sıcaklık göstergesi  için tornacıda prinç malzemeden aparat yaptırdım.
nasipse yarın montajı gerçekleştirecez.
aksilik olmaz inşallah

TuningLINE

abi ben ön ızgaraya GolfV GTI daki gibi kırmızı çıta yapmayı düşünüyorum ama güzel dururmu durmazmı diye tereddüt ediyorum
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

corrado_g60

G60

Bana versene binmiyosan ;D ;D .Ya bu sıralar çok açım ya ;D .A4 istiyorum ulaaan ;D .Beyaz A3 de olabilir..99 süper valla
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

hepinize hayirli olsun diyorum yaptiklariniz kazasiz belasiz kullanin diyorum.......;)

corrado

Alıntı yapılan: TuningLINE - 18 Temmuz 2006, 23:26:06
abi ben ön ızgaraya GolfV GTI daki gibi kırmızı çıta yapmayı düşünüyorum ama güzel dururmu durmazmı diye tereddüt ediyorum

araç beyaz olduğu için büyük ihtimal yakışır.
photoshop olaylarından anlarsın sen. bi sanal tuning yap kafana uyarsa gerçeğinide yaparsın

corrado_g60

spy

tavan nihayet tamamen bitti bugün.. ama elimize yüzümüze bulaştırdık biraz  :-\

corrado

Alıntı yapılan: spy - 21 Temmuz 2006, 01:07:33
tavan nihayet tamamen bitti bugün.. ama elimize yüzümüze bulaştırdık biraz  :-\

hayırdır..tam oturmadımı. nedir problem

spy

eski deriyi soktugumuz sıkıstırılmıs kopuk olan doseme iskeletini kullanalım, uzerine yeni deri uygulayalım dedik.. benim kafamda tavanda logo dusuncesi vardı.. kimsede olmaz demedi, yapalım dedik..
arka koltugun uzerine gelen kısıma bali surduk.. kabartma logonun potlugunu vermek icin sunger kullandık ama istedigim gibi durmadı, deriyi tekrar söktük.. e sunger kopukte kaldı.. sungeri temizleyelim derken taze balinin verdigi direnme gucune karsı kopugu biraz hırpaladık.. sonra eskisi gibi normal tavan yapalım dedik.. ne olduysa ondan sonra oldu..

kime sorduysam bu tavan konusunu herkes birsey soyledi.. yok once 1 kat bali atacaksın, tavan onu emecek..sonra tekrar bali surup deriyi yapıstıracaksın.. yok baliyi cok surersen tavan erir, tek kat bali at.. falan filan..
sonra biz tavana 1 kat bali atalım bari dedik, daha saglam olsun diye, ama unuttugumuz birsey vardı..onceden logo yapacaz diye bali surdugumuz yer 2 kat bali oldu.. hal boyle olunca 15 dakika sonra kopukten kabarcıklar cıkmaya basladı ;D hatta bitanesi sakız reklamlarındaki gibi sisip patladı ;D
neyse cok kabaran yerleri maket bıcagıyla fazlasını aldıktan sonra.. patlayan yerlere de celik macunu surduk.. kopugu kurtarabildigimiz kadar kurtardık..  :-\ deriye 1 kat bali atıp hafif kuruttuk ve gerdirerek kopuge yapıstırdık..
sonuc olarak tavanda arka kısıma gelen yerler hafif tumsekli falan oldu ama cok dikkatli bakılmadıgı surece anlasılmıyor.. ben derinin oturmayacagından, bombe yapacagından korkuyodum ama öyle bir sorunla karsılasmadık cok sükür.. genel olarak guzel oldu (eskisinden).. eski deri bejdi simdi siyah oldu, aracın orta ve arka direk plastiklerini, bagaj ustu tavan plastigini, guneslik tutacak plastiklerini sunroof kolunu ve yatagını siyaha boyadık ve tum parcaları taktık bitti (sonunda :) )

ilgine tesekkur ederim corrado ;)
bu arada cok uzun anlatmısım, kusuruma bakmayın ::)