Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
passat b3 çirkin ördek üzülerek sattım aracımı bi passat rüyasıda bitti :((((

passat b3 çirkin ördek üzülerek sattım aracımı bi passat rüyasıda bitti :((((

Başlatan ahmet mmc, 05 Haziran 2011, 18:53:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet mmc

aracımı bu gün itibariyle izmire 10000 tl ye satmış bulundum alan arkdaşın hayırını görmesini diliyorum  :'( ^-^

:sevgi: :sevgi:

cengizhan_mk3

antalya olarak denizliden buara çok vw alır olduk  :) denizlide kalmayacak valla ;D denizli olarak bi toplanıp gelin artık güzel antalyamıza bu arada araç 10 numara :tamamdir

ahmet mmc

saol kardeşim teşekkürler valla zaten benim çirkin ördekten yok  denizldie doğru dürüst ama mk 1 mk 2 golf yığılı o dediğinide düşünelim kardeşimde herekzin bi işi var vakit olmuyoki daha biz toplanamadık ble :D

suskun

H.G WORKS

ahmet mmc

Alıntı yapılan: suskun81 - 05 Haziran 2011, 20:20:07
maaşallah çok şık ve güzel kazasız belasız  :tamamdir

sağolasın hamit abicim sen kadar olamasakta bişeyler yapmaya çalışıyoz bu arada bbs ler on numara... :tamamdir

ahmet mmc

Alıntı yapılan: SNCKTR - 05 Haziran 2011, 20:28:47
buna aırrıde ve BBS jant mıss gıbı olur masallah  :)

valla serhat kardeşim yapıcaz bişeylerde kararsıısız şu an sağolasın...

suskun

jant işi bitirir biraz alçalt başkada kurcalamaya gerek yok şuan bile taş gibi   :tamamdir
H.G WORKS

GolfMk1Diesel

Maşahhal Ahmet abi herzaman beyeniyorum biliyorsun. :tamamdir Bu arada plakadaki datey süper.  :tamamdir
ABF plakanın hafleri, 20 Denizlinin plakası - ABF Motorlarda şansın böylesi 2.0 motor olurlar.  ;D
Kılıçoğlu Garage.

ahmet mmc

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 05 Haziran 2011, 21:51:32
Maşahhal Ahmet abi herzaman beyeniyorum biliyorsun. :tamamdir Bu arada plakadaki datey süper.  :tamamdir
ABF plakanın hafleri, 20 Denizlinin plakası - ABF Motorlarda şansın böylesi 2.0 motor olurlar.  ;D

sağolasın birkan kardeşim valla plaka ii denk geldi de afn alcaktık geç kalacak diye bunu aldım artık bi cila girdim arabaya kendine geldi valla :) :sevgi:

ahmet mmc

Alıntı yapılan: SNCKTR - 05 Haziran 2011, 22:17:33
seytan durtuyor  :)

valla b4 çok güzelmiş de fazla basmış valla bizim burlara gelmez bu jantlarda ii dediğin gibi dürtüyor ya bakalım.  ::)

brkdmr38

Maşallah tadından yenmez olmuş sunroof da ayrı bir hava katmış haaa....
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ahmet mmc

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 06 Haziran 2011, 17:40:19
Maşallah tadından yenmez olmuş sunroof da ayrı bir hava katmış haaa....

valla öyle oldu kardeşim ya teşekkrüler senin t4 kadar geniş olmasada geniş biniyoz valla ;)