Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
BMW E-30 Artık TD-İ - Sayfa 11

BMW E-30 Artık TD-İ

Başlatan SeyitE, 16 Kasım 2010, 00:58:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

seyit valla e30 sevmeye başladım senin yüzünden len harbi harbi kaliteli araba bu maşallah kırkbir kere maşallah  :sevgi:   :tamamdir :tamamdir :tamamdir

STAK67

bu arada egzoslar nokta atışı olmuş harbiden bu arabaya bu egzos

SeyitE

Alıntı yapılan: white quattro - 02 Haziran 2011, 20:48:08
:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:
Maşallahı var alacak kişi gerçektende şanslı  ;)

Saolasın abi boya ve bi kaç düzenleme harici bi sorunu yok sonuçta 22 yaşında araba o kadarda olcak   :sevgi:

SeyitE

Alıntı yapılan: STAK67 - 02 Haziran 2011, 21:59:42
seyit valla e30 sevmeye başladım senin yüzünden len harbi harbi kaliteli araba bu maşallah kırkbir kere maşallah  :sevgi:   :tamamdir :tamamdir :tamamdir
Alıntı yapılan: STAK67 - 02 Haziran 2011, 22:04:46
bu arada egzoslar nokta atışı olmuş harbiden bu arabaya bu egzos

Saolasın elimden geldiği kadar düzeltiyorum, e30 sevilmeyecek arabamı ya :D evet eksoz eskisine göre daha güzel durdu.

atego

Bence satmayın, zor bulunacak bir araba. Hem dizel, hem arkadan itiş, hem de BMW. Bakımı dışında inanılmaz keyifli ve eğlenceli bir arabadır eminim :)

ÜRENCİK

Abicim fiyat olarak ne düşünüyosun arabaya?
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

suskun

H.G WORKS

ReDDeviL

ADK

STAK67

SeyitE

Alıntı yapılan: atego - 03 Haziran 2011, 13:44:50
Bence satmayın, zor bulunacak bir araba. Hem dizel, hem arkadan itiş, hem de BMW. Bakımı dışında inanılmaz keyifli ve eğlenceli bir arabadır eminim :)

Evet dediğiniz gibi zor bulunacak bir araç ancak artık dizelden sıkıldım hep dizel hep dizel nereye kadar arada değişiklik gerekiyor :).

MeTHea35

aykuteraslan

Araba beni yere bas diyooo :) onun dısındaa superrr :)))