Torpido kilidi aranıyor

Başlatan iko, 01 Mayıs 2011, 04:56:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iko

Resimde işaretli olan airbagli torpido açma kolu gerekiyor kilidiyle birlikte...

iko

suskun

air bag liyi bulmak zor biraz  ???
H.G WORKS

iko

evet abi yaa çok zormus :S saolsun babam ordaki parçayı zorlaya zorlaya kopartms :D çıkma falan olur belk die sansımı deniorm :S

barut

geçen gün kilitlemiştim ruhsat ve cüzdanı koydukdan sonra arkadaş neredeyse koparıyordu sinir oldum. şimdi hiç kilitlemiyorum  :(

iko

aman diyim abi sonra arar durursun 1 sene oldu benim ses çıkmıyor kimseden işin kötü tarafı kitlide değildi kenarna birşey skışmş dokunsa açılcak ama baba asılmış kola en sonunda koparmış zaten şimd tornavidayla açıorz  ;D ;D ;D ;D

barut

işin garibi kolu hafifce çekince tık diye az bişey açılıyor anlamayan eliyle indirmeye çalışıyor sinir oluyorum. Arabayı almadan önce ilanlarda görüyordum neredeyse yarısından fazlasında kilit yoktu :D

iko

aynen abi yaa başkası kırsa üzülmicem babam bide işin içinde olduu halde nasıl kırdı anlamadım  ???   seninkininde maşallahı var bu arada :D:D:D:D

barut

eyvallah bilader :D 0324 234 22 80 şu numarayı bi arasan iyi olur her türlü mk3 parçasının bulunduğunu söyleyen birisi :D