Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 96

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakkir

Bugün  erken kalktım  malum yavaş yavaş sonbahar geliyor, sabah serinliğinde arabanın yağmur kanallarında biriken kurumuş yaprak vb şeyleri  ve polen filtresini bir güzel temizledim  çok fazla bir kirlilik yoktu ama tertemiz oldu.
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

volksport

Üzerindeki ekstraları teybe kadar söküp orjinal haline getirdim, Mağlum gidiyoruz. İyi huylu aile aracına dönüştü araba. :melek:

ramcho®

çok aradığım lastik yanaklarını dün tesadüf eseri bulup takıtm... byeaz beyaz oldu :)

mcsahan

işte yaylar, takılmış halini de bu akşam resimleyip ekleyeceğim.

corrado_g60

hayırlı olsun abi çok yakışacagı kesin ;)

Firestarter

Hayırlı olsun Mete abi. Acil resim bekliyoruz ama  :)

mcsahan

takılalı iki gün oldu, işten güçten bi türlü gidip bakamadım sanayiye. inşallah yarın :D

corrado_g60

bende arabaya yenı far aldım ve fara uygun bı panjur yaptırdım
ama öyle kötü bı panjur oldukı arabadan falan sogudum bı anda

corrado_g60

ayrıca smoked far aldım
stopları komple kırmızı yaptım
teybımı sony yaptım
farklı bı ın-dash monıtor aldım
sound stream kompanent aldım kapılara
yenı panjur yaptırdım ama ıgrenc  >:(

corrado_g60

bu panjursuz hali..
panjurlu halını hıc koymak ıstemıyorum :(
panjur örnegı olarak sıtede mk2 resımlerınde bulunan sarı golfın rasmını verdım ama alaka yok cıkan panjurla

buda panjurun boyasız halı

Firestarter

Farlar güzel de, belki panjur boyanırsa bir başka durur  ;)

escocem

bi boyat bakalım kardeşlik ya bozma hemen moralini...olmadı farın dışına kalan kıısmları keser sabitler ortasınada orjinal tek far panjuru  takarsın yine güzel olur gibime geliyor...bunun ii durmamasının sebebi farlar içeri gömük kalmış biraz birde bi çıta daha koyması lazım alt kısmına sanırım..

sharkhunter

FArlar gusel olmusta gercekten panjur bı dengesız olmus bole ıkı cekıclenıp hazırlanmıs gıbı  :(