Golf MK 4 2003 Pasific

Başlatan Yükselgfb, 13 Mart 2011, 17:43:22

« önceki - sonraki »

R-Line

bir kere tampon altı sis, golfün orjinalinde olan bişey değil, ayrıca yakışmıyor da tamamen golf 5 özentisi bence.
ama illaki takacam ama kaliteli olsun diyorsanız, hella micro de alacaksınız.

golfün orjinalinde sis farları farın içinde, sinyalin altında mercekli  ;)

odyseuss

tanesi 175 tl den orjinal sıfır sisli far buldum  :D
VW Sakarya Facebook Sayfası

R-Line

yani o civarlarda olsa gerek, sissizleri 120 130 civarı sanırım

golfüçyüs

Alıntı yapılan: R-Line - 25 Mayıs 2011, 17:43:43
bir kere tampon altı sis, golfün orjinalinde olan bişey değil, ayrıca yakışmıyor da tamamen golf 5 özentisi bence.
ama illaki takacam ama kaliteli olsun diyorsanız, hella micro de alacaksınız.

golfün orjinalinde sis farları farın içinde, sinyalin altında mercekli  ;)

abi nasıl yani tampon altındaki sis sonradan üretilmiş bi aksesuarmı  :o

OffLineR

Aynen
Bendeki orjinal sis bak.
Farın içinde.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

white quattro

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 26 Mayıs 2011, 01:23:08
abi nasıl yani tampon altındaki sis sonradan üretilmiş bi aksesuarmı  :o

Made in China
Made in Taiwan

>:D  >:D  >:D
quattro

golfüçyüs

hadi ya çakmacımı oldum şimdi ben  ;D kendi farlarımı satıp orjinal sislimi alsam  >:D

OffLineR

Bir çok kişi bilmiyor ki :)

Yükselgfb

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 26 Mayıs 2011, 21:09:16
hadi ya çakmacımı oldum şimdi ben  ;D kendi farlarımı satıp orjinal sislimi alsam  >:D

Bence orjinalinde olup olmaması o kadar da önemli değil çakma marka olsa da olur.önemli olan araca yaptığımız  ÅŸeylerin bizim tarafımızdan beğeniliyor olmasıdır gerisi hikaye.

bu arada araçla alakalı hala çok kararsızım yay alcam parayı da hazırladım ama bir türlü siparişi veremedim.gerçi bugün mahalleye girdiler kazdılar dağıttılar ortalığı yarın asfalt çekcekler düzelecek yollar. :)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: OffLineR - 26 Mayıs 2011, 21:11:49
Bir çok kişi bilmiyor ki :)

bende ilk defa duydum peki bu aksesuar mk5 çıktıktan sonramı üretildi yoksa 1999dan beri varmı ?

golfüçyüs

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 26 Mayıs 2011, 21:15:12
Bence orjinalinde olup olmaması o kadar da önemli değil çakma marka olsa da olur.önemli olan araca yaptığımız  şeylerin bizim tarafımızdan beğeniliyor olmasıdır gerisi hikaye.

bu arada araçla alakalı hala çok kararsızım yay alcam parayı da hazırladım ama bir türlü siparişi veremedim.gerçi bugün mahalleye girdiler kazdılar dağıttılar ortalığı yarın asfalt çekcekler düzelecek yollar. :)

bence fariçi sis daha hoş olur :) yay konusundada biraz daha bekleyip yay + spor amörtisör al yapmışken tam olsun sonra konfordanda olma

Yükselgfb

Yay + spor amortisör işi biraz tuzlu oluyor o kadar para harcayamam.zaten bi takayım baktım hoşuma gitmiyor kullanamıyorum söker atarım.amortisör işine girersek o kadar para harcayıp sonra vazgeçmek küllüm zarar olur. :)

Şu an kafamdaki tek soru işareti 3.5 cm çamurluklardaki boşluğu kapatır mı acaba?

[IMG]http://www.yukleresim.com/images/67379065978371679158.jpg[/img]

OffLineR

Zaten problem orda ya
Sadece yay takarsan konforsuz gelecek.
Tümseklerde, çukurlarda lak lak ses yapacak.
O nedenle bir süre sonra araba dağılıyor gibi gelecek ve vaz geçeceksin :)

ØSîRîS

amortisör ne kadardır ki..bende yay  takıcam ama çok rahatsız ediciyse amortisör ile girelim işe..