Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Donanımlar - Sayfa 6

Donanımlar

Başlatan R-Line, 01 Mart 2008, 15:03:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

odyseuss

Birol, bu highline içersinde orjinal cd çalar mı var yoksa sonradan mı ekleniyor?
VW Sakarya Facebook Sayfası

OffLineR

Bagajda 6'lı CD çalar var Highline'larda.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

barthez

Alıntı yapılan: OffLineR - 26 Mayıs 2011, 11:00:15
Bagajda 6'lı CD çalar var Highline'larda.
buluşmaya gelde sökelim teyp teşkilatını artık demode oldu cd çalarmış orjinal teypmiş
:D
golf 4 1,8 Highline

aykuttuncer

bnm comfortlıne 10 lı cd calar var blaukpuntn :D

baran23

bulent_kayra

arkadaşlar aracım 1.6 comfortline 98 model merak ettiğim şey teyp taktırmak için usta araca baktığında önde konsolda  sadece bir çift kablo vardı bunlarda sağ-sol ön kapılara ses verdi. donanımlarda 4 hoparlör okudum ama bilmiyorum işi bilmeyen birilerinede kapının döşemesini açtırıp batırmak istemiyorum

bu aracın arka kapılarında orjinalinde hoparlör yokmu ? yoksa aracımda bu bağlantı eksikmi ? yardımınız için şimdiden teşekkürler

OffLineR

4 haporlörden kastı 2 twitter 2 mid'tir.
Onlar da ön kapılardadır.

2001 sonrası modellerde 8 hoparlör vardır.
Onlarda arka kapılarda takılıdır.

Not: verilen bilgiler comfortline içindir.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

bulent_kayra

arka kapıları demek istemiştim bilgi için tesekkür ediyorum

odyseuss

Arka kapılardaki hapörlerler paslanmış pas sökücü sıksam sorun olur mu ?  :-\
VW Sakarya Facebook Sayfası

R-Line

comfortline donaniminda 2000 ve sonrasi 8 hoparlördür. isi bilip bilmeyen usta muhabbetine takilmayin 3 5 civata sòkmeye bakar kendinizde yaparsiniz 98 comfortta yoktur muhtemelen ama sonradan takilmis olabilir söküp bakin öyle karar verin bosuna hoparlör almamis olursunuz.

HAKKI

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.
Ankara' da orijinal yedek parçacı ve özel servis
olarak nereleri tavsiye edersiniz.. Teşekkürler

nihilist_deniz

Donanımlar hakkında baya bilgi verici bir başlık olmuş. Bilgi veren bütün arakadaşlara tşkler
Golf: O bir tutku

aykuttuncer

bu 8 v 16 v hangı modellerde hangı serıler de var bı turlu cozemedım pacıfıcler 16 v bılıyorum otomatıklerın hepsı 8 v dıye bılıyorum 4 vıtes oldukları ıcın comfortlınelerde hangı modeller 16 v

R-Line

genel olarak donanım farketmeksizin 2002 ve sonrası manueller 16V, bütün otomatikler 8V.

ancak şöylede bir durum var ; 2000 model sayısı çok azda olsa 1.6 16V golf TR ye getirildi.