Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs

VW Polo 1.6 8V '97 Model Fırtına Gri -kırmızıyada siyah bbs

Başlatan seloffm, 22 Mayıs 2011, 16:38:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seloffm

Merhaba Arkadaşlar,

Bende kendi arabamı sizlere sunuyorum...

Özel Modifiye olarak sadece K&N 75i Kit açık hava filitresi var, Bor uygulamalı 0W30 yag değişmi oldu, Platin- Iridium Bosh Bujiler (CNG/LPG)var.
NES Egsoz. vs...
Mein Polo NAZ machen....:)

seloffm

suskun

kardeşim hoşgeldin keyifli forumlar  :tamamdir
H.G WORKS

aykuttuncer

STAK67

seloffm

Hoşbulduk Arkadaşlar :)... aklımdaki bir projeyi yavaşca gerçekleştirmeyi düşünüyorum..
Şimdilik arbadaki değişiklikler görüldüğü gibi.. tek eksik jant + amortisör + yay

Bana bu cantlar lazım...polisaj yaptırmayı düşünüyorum... gören varsa lütfen yardımcı olsun..

60/40 alçatmayı düşünüyorum alman style olsun diye ama türkiye yolları alman style olmadığından önerilerinize açığım..

nizam

o jantlardan volvolarda bulursun onlarında poryo ve bijon aralıkları farklı dj jant modeli vardı galiba bundan
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

seloffm

Selam nizam yardımın için teşekkürler... Sen bu jantları kast ediyorsun değilmi..
fena değil.. BBS yapımı mı aceba ?

PoloGTI

bbs olması lazım ama bijon ölçüleri farklı bunun  :(
Vw Polo 6N

seloffm

OK Çok merci.. biraz sabır ediceğiz ozaman...

seloffm

Selam,
Almanyadan BBS Typ 473 4x100 6Jx15 ET45 aldım.. kargolanmasını bekliyorum.

Kırmızı polodakilerin aynısı yanlız bunlar siyaha boyanmış.. lastik ebatını 195/45/15 düşünüyorum..

ne dersiniz..
Kolay gelsin,
Selim

GolfMk1Diesel

Maşallah Polo çok temiz zaten. emin ellerde olduğu açıkça ortada. :tamamdir Jantlarda çok yekışacağı kanaatındayım. Siyah olmasıda isabet olmuş sizin aracın rengine siyah jant çok yakışacaktır. :tamamdir hayırlı olsun tekrardan..
Kılıçoğlu Garage.