Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF 4 GÖSTERGE RENGİNE YAKIŞACAK TEYP MARKASI MODELİ

GOLF 4 GÖSTERGE RENGİNE YAKIŞACAK TEYP MARKASI MODELİ

Başlatan b.ali, 24 Mayıs 2011, 09:05:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

b.ali

SLM..3-4 HAFTA ÖNCE BENDE3 BİR GOLF 4  ALDIM GOLF YAKIŞACAK GEREKLİ BAKIMLARI SÜSLEMELRİ YAPTIM AMA Bİ TÜRLÜ GÖSTERGE RENGİNDE BİR TEYĞP BULAMADIM.KENDİ ORJİNAL TEYP ÇOK GÜZEL YAKIŞIYOR ORAYA SIRITMAYACAK Bİ TEYP TAVSİYESİ İSTİYORUM SİZDEN ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM..

b.ali

bende pıoner almıştım taktım rengi mavi diye geri söktüm valla ..bunu rengi nasıl yanıyor acaba gece resmi çekilmilş varmı eklesen bi :=)

taraftar

Alıntı yapılan: b.ali - 24 Mayıs 2011, 09:05:40
SLM..3-4 HAFTA ÖNCE BENDE3 BİR GOLF 4  ALDIM GOLF YAKIŞACAK GEREKLİ BAKIMLARI SÜSLEMELRİ YAPTIM AMA Bİ TÜRLÜ GÖSTERGE RENGİNDE BİR TEYĞP BULAMADIM.KENDİ ORJİNAL TEYP ÇOK GÜZEL YAKIŞIYOR ORAYA SIRITMAYACAK Bİ TEYP TAVSİYESİ İSTİYORUM SİZDEN ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM..

pionerr 2300ubb modeli, WW arabalar için üretilmiş sanki .. yetkili servise söyledim varmı diye araç ww mi diye sordu .. ses kaliteside harikaa herşey dahil 260 liraya ankarada taktırdım ...
google aratıp bakabilirsin...

ØSîRîS

eklerim menüsü beyaz sol araf düğmelerin orası kırmızı .... ancak Pioneer Deh-2300ub değilde Pioneer Deh-2300ubb leri var onda renkleride değiştirebiliyorsun... ben almaya gittiğimde yoktu..

odyseuss

Ben rcd 200 almayı düşünüyorum.
Renk uyumlu ve teyp yerinin üzerinde bulunan boş kısmıda dolduruyor.
VW Sakarya Facebook Sayfası

b.ali

baktım da renk uymu olmuyor malesem beyaz yanıyor diyor özelliklerinde..mor yanan yokmu:) cd 200 bulmak zor biraz ben baktım pek denk gelemdi

odyseuss

sıfır nasıl temin edilir bilemiyorum ama sahibinden.com da satılık  4 adet var.

b.ali

rcd 200 güzel bencede sahibinden temiz var onu almayı düşünüyorum benden hızlı biri çıkmazsa artık..

b.ali

keşke bi resmini çeksen de koysan Pioneer Deh-2300ubb  akşamm..

ØSîRîS

bendeki Pioneer Deh-2300ubb  değil Pioneer Deh-2300ub ben almaya gititğimde yoktu..bendekinde tuşlar kırmızı zemin rengi beyaz ama çokta kötü değil..Ses felan süper zaten:)

R-Line

Alıntı yapılan: odyseuss - 24 Mayıs 2011, 10:03:39
Ben rcd 200 almayı düşünüyorum.
Renk uyumlu ve teyp yerinin üzerinde bulunan boş kısmıda dolduruyor.

renk uyumluda, hiçbirşey okunmuyor RCD200 ekranında
golfe ait olmadığı için ekran sürücüye göre çok aşağıda kalıyor  ;)

odyseuss

Birol, ben bu o konsolda bulunan boşlukten hiç memnun değilim.
Zaten konsol düz aşağı olduğundan ekranlı bir sistem çokta sağlıklı olmaz gibi geliyor.
bildiğin rcd 200 ebatlarında aracımıza tam uyumlu bir teyp var mı?

Sabahtan beri şunlara bakıyorum. istersen sende incele  :)

http://www.zenec.com/de/produkte/ego/volkswagen-seat/ze-nc2010/