Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: boralp - 18 Mayıs 2011, 18:50:04
zırt pırt araba yıkayıp bu havada suya sabuna dokunursan, üstünü açıp gezersen olacağı o  :t
:D ;)
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

hakkihakan

Jant alamadım jant kapagı aldım monte ettim aracı sildim.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

GolfMk1Cabrio

Motorunu yıkattım distribitöre su kaçmış yolda kaldım motor ısınınca rutubet yapmış hava filtresini söküp karb. içine benzin damlattım 10 numara alev fırlattı  :D kuruttum distibitörü bastım devam forever mekanik ya  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

kuzeyank

arka koltuğu söktüm eve cıkarttım döşemesini söktüm, çamaşır makinasında yıkattım >:D
süngerine destek yaptım zımba gibi oldu  :tamamdir
müsait bir zamanda sıra ön koltuklarda ^-^
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

danniel

slm;aracımın paspas altındakı kendı dosemelerını kapı dosemelerını hafıf sıcak su ve KOSLA HALI SAMPUANI ıle sıldım on numara oldu.tavsıye ederım kosla mukemmel.!!koltuklarımı ozel bır yıkamıcıyle anlastım 60 tl  verıp yıkatıcam. :tamamdir
07 VW

kuzeyank

Alıntı yapılan: danniel - 22 Mayıs 2011, 16:03:30
slm;aracımın paspas altındakı kendı dosemelerını kapı dosemelerını hafıf sıcak su ve KOSLA HALI SAMPUANI ıle sıldım on numara oldu.tavsıye ederım kosla mukemmel.!!koltuklarımı ozel bır yıkamıcıyle anlastım 60 tl  verıp yıkatıcam. :tamamdir
kosla halı(elde)  koltuklarına uygula kuruyunca elektirik süpürgesi ile çek sonuç alamazsan 60tl verirsin :tamamdir
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

cengizhan_mk3

çok sevdiğim arabam bazen uyuzluk yapıyor bende 2 haftadır yıkamıyorum akıllanır belki  :bekleriz: :D

ÜRENCİK

Pioneer 6850'yi söktük yerine kardeşi 8650'yi taktık..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

PoloGTI

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 22 Mayıs 2011, 20:10:18
Hayırlı olsun abi güzel seçim :) ;) :tamamdir
Vw Polo 6N

odyseuss

arabaya nazarlık aldım ama yarım saat sonra baktım ki düşmüş  ??? çok göz var bizde  >:(
VW Sakarya Facebook Sayfası

nihilist_deniz

Alıntı yapılan: odyseuss - 23 Mayıs 2011, 23:48:23
arabaya nazarlık aldım ama yarım saat sonra baktım ki düşmüş  ??? çok göz var bizde  >:(

MK IV olması direk göze gelmesi demek.
İki tane alalım o zaman birini ön cama birinide arka cama...
Golf: O bir tutku

nihilist_deniz

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 22 Mayıs 2011, 20:10:18

Hayırlı olsun. GÜle güle kullanın
Golf: O bir tutku

suskun

arkadaşın yıkamacıda motoru yıkadım akşam mozatla ufak aksilik sonucu kendimide yıkadım mazotla tertemiz oldum  :D
ilk marşta çalıştı vw farkı işte  :sevgi:

H.G WORKS