Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor... - Sayfa 16

22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

Başlatan R-Line, 02 Mart 2011, 14:23:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakkihakan

Gelin arkadaslar gelin  herkes birbirine hatırlatsın.....  bende yarın oglen yıkatacagım napalım..
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

STAK67

abuvv sabah buluşma var fotoları şimdiden bekliyorum  ::)

R-Line

izin almam gerekecek
sıkıntı olmaz muhtemelen. yarın görüşürüz saat 13.00 te.
fotoğraf makinesi falan yanınıza almayı unutmayın.

ben pazartesi yıkadım en son, garajda duruyor yağmur görmedi temiz sayılır yarın yıkatma şansım olmayabilir  :D

MeTHea35

bugün tum hazırlıkları yaptık iki aracıda yıkadım temizledim buluşmaya bekliyoruz ;)

Aksel_TR

Hatta akşam karanlığında Sonax speed wax bile uyguladım arabama.Yarın hepinize göstereceğim bu ürünün nimetlerini 8) OOO yeah..

STAK67

tövbe ya :D bende bugün tertemiz yaptım aslında bendemi gelsem :D

hakkihakan

ilk listede isim yazdıran 5-6 arkadas kayıplara karısmıs :D

olsun min. 12 olsada yeter
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

MeTHea35

hakkihakan

:) bencede.  soyle bir fikrim var orada tansasta var oraya gireriz herkez kendince birsey alır sonra kaçarız bi yere belkide.Buyuk bir bos alan buluruz.

R-Line

son listeden fire vermeyelim de :D yarın  güzel olacak hadi bakalım

ibolution

arkadaşlar, ben kesin gelemiyorum. bir sonrakine inşallah

Aksel_TR

Rahatlık açısından  genelde çiçekliköy derim ama malum yarın pazar millet dışarı akın eder. ::)

hakkihakan

ibo kardes senin gelmeni isterdima ma bi dahaki defere organizasyon buyuk olacak merak etme.

MeTHea35

Alıntı yapılan: ibolution - 22 Mayıs 2011, 01:53:12
arkadaşlar, ben kesin gelemiyorum. bir sonrakine inşallah
canın sağolsun ne diyelim inş.bir sonrakinde görüşmek dileğiyle ;)