efsane, ayrıldın aramızdan :(

Başlatan onurc, 21 Mayıs 2011, 00:13:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ılk goz agrımız ufak bı talıhsızlık sonucu bu hale geldı. çok şükür abımde ve arkadaşta birşey yok.

sene 2009

ok men 8) let s go   :halazn:

suskun

ya onur geçmiş olsun kardeşim valla konuştuk gerçi ama gerçekten çok üzüldüm fotoları görünce
neyse mala gelsin abinde bişey yokya buna şükür
H.G WORKS

onurc

Alıntı yapılan: suskun81 - 21 Mayıs 2011, 00:15:08
ya onur geçmiş olsun kardeşim valla konuştuk gerçi ama gerçekten çok üzüldüm fotoları görünce
neyse mala gelsin abinde bişey yokya buna şükür
çok şükür abi . aynen öyle.

mertkoray

çok geçmiş olsun kardes nasıl olmuş kaza

onurc

sol şeritten sağa geçerken arabanın arkası bır araca dokunuyor. o sırada sağ ön teker kopmuş . direksyon birden boşalmış zaten.  direk sağ bariyere vuruyor.airbag ler açılıyor. barıyer bunları sol tarafa atmış . o sırada hemen el frenıne basmış zaten.passatlarda 4 tekerden kıtlıyor el frenıde bıldıgım kadarıyla . bır araca vuruyolar sonrada barıyere vurup duruyor. o sırada airbaglar çoktan sönmüş olduğu için bi işe yaramadı tabi. teker koparmı dıceksınız mılyonda bır ıhtımal olsa bile tamirciler buna ihtimal veriyorlar. ön düzende miller varmış . bu miller çktığında direk kopabiliyormuş . öyle duydum

white quattro

quattro

onurc

mertkoray

TolgaKaramese

.

onurc

ALPER.

millet iyi di mi sağ kapıda kan var?

onurc

sol bariyerlere doğru giderken abım arkadaşa sarılmış o anda. kafasıyla ön camı çatlatmış. kafasında yarık vardı zaten. koluda kesılmıştı . çok kan akmış. bız haberı alır almaz uçtuk zaten . sonra hastaneye falan götürdük. birşey çıkmadı çok şükür

MeTHea35

ALPER.

Alıntı yapılan: onurc - 21 Mayıs 2011, 01:02:59
sol bariyerlere doğru giderken abım arkadaşa sarılmış o anda. kafasıyla ön camı çatlatmış. kafasında yarık vardı zaten. koluda kesılmıştı . çok kan akmış. bız haberı alır almaz uçtuk zaten . sonra hastaneye falan götürdük. birşey çıkmadı çok şükür

geçmiş olsun onur