Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bu aracı bileniniz varmı

bu aracı bileniniz varmı

Başlatan aykuttuncer, 14 Mayıs 2011, 01:11:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

olci

hiç bulaşma derim araba kanser gibi görünüşte. ama bilinmez kafana yattıysa git gör..

aykuttuncer

Alıntı yapılan: olci - 14 Mayıs 2011, 01:43:31
hiç bulaşma derim araba kanser gibi görünüşte. ama bilinmez kafana yattıysa git gör..

belli ztn :) yok ya yormaya degmez kendımızde ole gorulsun ıstedım sıtede alma nıyetımde paramda yok :) kardes

panik

ben gördüm arabayı arkadaşlar, hiç oynanmamış hatta belki de boyası da olmayan bir araba. orijinalliğini koruyor kasaolarak,ankarada aydınlıkevlerde egin-kadir kardeşler var aksesuarcı, onların arabasıydı bu, bişeylerle takas ettiler ama kadir kıymet bilmez birine gitmiş belli. ben 1-1,5 yıl öncegörmüştüm hiç fenadeğildi,motoru kasası filan, oldukça orijinaldi, kapı döşemeleri çok kötüydü ama.

aykuttuncer

Alıntı yapılan: panik - 14 Mayıs 2011, 12:15:42
ben gördüm arabayı arkadaşlar, hiç oynanmamış hatta belki de boyası da olmayan bir araba. orijinalliğini koruyor kasaolarak,ankarada aydınlıkevlerde egin-kadir kardeşler var aksesuarcı, onların arabasıydı bu, bişeylerle takas ettiler ama kadir kıymet bilmez birine gitmiş belli. ben 1-1,5 yıl öncegörmüştüm hiç fenadeğildi,motoru kasası filan, oldukça orijinaldi, kapı döşemeleri çok kötüydü ama.
kapı döşemelrine bildiğin halı flex cekmısler :) sıkıntı fıyat uygun renk guzl ama