Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
kolçak kapak dili

kolçak kapak dili

Başlatan golfüçyüs, 14 Mayıs 2011, 01:32:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golfüçyüs

arkadaşlar kolçağın dili kırıldı aksarayda bi kaç yere sordum fakat bulamadım. doğuştada baya tuzluymuş sanırım. bu parçayı bulabileceğim bi çıkmacı vs. biliyomusunuz ?

rbaydug

bende de bozuk, söküp attım torpidoya. (ses yapıyor)

taner16

servisten alabilirsin 20 tl olması lazım :)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: rbaydug - 14 Mayıs 2011, 11:18:25
bende de bozuk, söküp attım torpidoya. (ses yapıyor)

benimki ses yapmıyodu ama kolçağı kaldırdığımda kapak kendiliğinden açılıyodu :D

Alıntı yapılan: taner16 - 14 Mayıs 2011, 14:38:01
servisten alabilirsin 20 tl olması lazım :)

25 diye duydum ama 20de az değil ufacık parça için çıkma falan bulabilirsem çok iyi olucak :)

mehmetcevahir

bu parçayı bir arkadaşım ebaydan getirtti. 1 dolar. kargosu 4 dolar tuttu. oradan alabilirsiniz. servis 25 tl falan istiyordu. yok hiç uğraşmayayım diyorsanız buzdolaplarının kapaklarındakine benzer mıknatıslar bulup iki taraflı yapıştırdığınızda daha da işiniz görülür  :tamamdir

golfüçyüs

Alıntı yapılan: mehmetcevahir - 17 Mayıs 2011, 15:28:56
bu parçayı bir arkadaşım ebaydan getirtti. 1 dolar. kargosu 4 dolar tuttu. oradan alabilirsiniz. servis 25 tl falan istiyordu. yok hiç uğraşmayayım diyorsanız buzdolaplarının kapaklarındakine benzer mıknatıslar bulup iki taraflı yapıştırdığınızda daha da işiniz görülür  :tamamdir

aa bu çok mantıklı :D deneyip sonucu yazıcam :) neyse ben hemen buzdolabı tamircisi aramaya başlıyım  :)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: OffLineR - 17 Mayıs 2011, 17:30:47
eBay'de kargo dahil 10TL

önce bu mıknatıs olayını deniycem olmassa eBay dan alıcam :) el emeği bişeyler yapıyım :)

OffLineR

Dik konuma getirince de kapağın tuttuğuna emin ol.
Sonra her kaldırdığında içindekileri toplamak zorunda kalma.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: OffLineR - 17 Mayıs 2011, 17:43:21
Dik konuma getirince de kapağın tuttuğuna emin ol.
Sonra her kaldırdığında içindekileri toplamak zorunda kalma.

zaten abi sorun oydu parça duruyodu normal ama kolçağı kaldırdığımda (bazen) kapak açılıyodu. sırf o yüzden dili çıkardım yerinden