Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 103

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmancar

Mancarlar Torna

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 12 Mayıs 2011, 19:36:41
885 değil abi replika BBS bugün gittim baktım arabaya kullandım mükemmel ötesi bişey ya  :sevgi: Gidşi benimki kadar seri olmasada tatmin edicek derecede yalnız lastikler biraz büyük gelmiş sürttü tek başıma binmeme rağmen adam hemen anladı hastası olduğumu  :) Zaten dedi git bi tur at bak kaputunu açtım enjeksiyon dönmesi değil hakiki 1.6karb. bütün fişler kablolar vs hepsi düzenli ve yerli yerinde torpidosu pırıl pırıl döşemelerde güzel kısmetse alıyoruz bakalım arkadaştan haber bekliyoruz  ::)

Gökhan REPLİKA nedemek..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 13 Mayıs 2011, 19:34:28
Gökhan REPLİKA nedemek..
ÇAKMA-SAHTE-ÜÇ KAĞIT-YALAN-DOLAN-EL EMEĞİ HIRSIZLIĞI anlamlarına geliyor abi  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cnr_mk1

Alıntı yapılan: suskun81 - 14 Mayıs 2011, 00:23:21
çok para
abi bende bbs almayı düşünüyordum yazın hazırlık yapıyordum ama her marka araçta gördüğüm için nerdeyse vazgeçmek üzereyim.dacia da bile bbs var tuhafıma gitti.parasına hiç bakmamıstım acıkcası  :)

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 14 Mayıs 2011, 00:42:38
abi bende bbs almayı düşünüyordum yazın hazırlık yapıyordum ama her marka araçta gördüğüm için nerdeyse vazgeçmek üzereyim.dacia da bile bbs var tuhafıma gitti.parasına hiç bakmamıstım acıkcası  :)
Bende öyle düşünüyorum caner haklısın başka bir model düşünmemiz gerek  :)
ADK

kuzeyank

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Mayıs 2011, 22:47:55
ÇAKMA-SAHTE-ÜÇ KAĞIT-YALAN-DOLAN-EL EMEĞİ HIRSIZLIĞI anlamlarına geliyor abi  :D
Kolpa yani >:D
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 15 Mayıs 2011, 15:20:54
Bende öyle düşünüyorum caner haklısın başka bir model düşünmemiz gerek  :)
aynen ama bizim mk2 lerede harbiden bbs yakısıo senin seçeneğin cok ben napcamm  altan ???