Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
FK ' dan far almaya karar verdim. Sizce bu farlar nasıl? ;) - Sayfa 10

FK ' dan far almaya karar verdim. Sizce bu farlar nasıl? ;)

Başlatan namco, 10 Şubat 2011, 22:16:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cavanozz

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 22 Mart 2011, 14:10:49
Maşallah çok asil durmuş ama..... Ön plakalığı sökersen çok daha asil durucaktır  :sevgi:

+1  :tamamdir
yeni yine yeniden..!! 8)

barut

bide plakanın etrafındaki siyah çizgileri tinerle silip silikonla plakayı yapıştırdın mı ohhh dadından yenmez :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: barut - 22 Mart 2011, 14:55:47
bide plakanın etrafındaki siyah çizgileri tinerle silip silikonla plakayı yapıştırdın mı ohhh dadından yenmez :D
Kastettiğim buydu Tayfun abi ağzına sağlık   :tavkiss:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SpeedyTR

Alıntı yapılan: barut - 22 Mart 2011, 14:55:47

plakalar APP ve çerçevesiz ama arka plakalığı söktüğümde birde ne göreyim, 2 adet kocaman plakalık pulu (kestirmek istemedim, sökülmesinden yanayım ama uğraşamadım) + bide plakalık bölümünün alt kısmında tornavidayla kazılmış boya çizgileri..  :( :o :-[

hal böyle olunca, rötüş yaptırmadan olmayacağı için plakalıkları geri taktım :( bide piyasanın nabzını yokluyorum, aynasızlar adisyon yazmasın diye.. :)

5ani5 mk2

bende söktüm eski plakayı tampon temizdi takmadım camda duruyoo aynasızlardan tırsıyorum gittigi yere kadar gitsin:) güzel duruyor.
Exclusive Garage

GolfMk1Cabrio

En sevmediğim şey plakayı delip vidayla tutturmak bide plakalık takman için kocaman vida deliği açmak saolsun benim baba plakalık taktırmak için vida yerleri açmış kare plaka takamıyorum delikler gözükücek diye  :(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

HecctoR

Kardeşim yeni gördüm resimleri harika olmuş. Benimde kaporta işim bitsin takıcam farları. Ama senin aracı görünce iyice rahatladım.  HARİKA OLACAK      :tamamdir
Referee

SpeedyTR

Aldım gazı valla.. ilk fırsatta plakalık iptali yapıyorum :D uygun bi tonda ruj bulayım da :D pazar günü açık boyacı sanırım yok malum :D

SpeedyTR

Alıntı yapılan: deepblue - 22 Mart 2011, 19:21:18
ızzet cok guzel olmus,gule gule kullan ;)
Saolasın Türker kardeşim.  :tamamdir ;) herşey VW aşkına..  :D :melek: :sevgi:

SpeedyTR

Alıntı yapılan: HecctoR - 22 Mart 2011, 22:27:26
Kardeşim yeni gördüm resimleri harika olmuş. Benimde kaporta işim bitsin takıcam farları. Ama senin aracı görünce iyice rahatladım.  HARİKA OLACAK      :tamamdir

Muratım saolasın ya.. Senin aracı da merakla bekliyorum. İnşallah seninki daha da güzel olacak.  :tamamdir nasip olursa aynı mekanda dizilip süzülmek var powerlook powerlook :D oy oy oyy..  8) :saygılar :tamamdir

zaykoo

arkadaşlar bu farlardan bende almayı düşünüyorum kristal fk olanlardan ama forumda tanıştığım taner isimli arkadaş ondada varmış am çok eski ürün dedi kafamı kurcaladı.sizce ne yapmalıyım paylaşalım bu konuyu.istanbulda varmış elinde ürün

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

bandareee

Sırtlanları geçmişti beşer yırtıcılıkta Dişsiz mi bir insan onu kardeşleri yerdi
Fevza bütün afakını sarmıştı zeminin Salgındı bugün Şark'ı yıkan tefrika derdi
asım