SİLKELEME SORUNUNU ÇÖZDÜM..GAZ ALACAĞINIZ YERİ İYİ SEÇİN..

Başlatan caner4, 12 Mayıs 2011, 21:01:11

« önceki - sonraki »

caner4

:tamamdir

arkadaşlar günlerdir uğraştığım silkeleme sorununu çözmüş bulunuyorum. başka kimsede yaşandı mı bilmiyorum ama okuduklarıma göre çoğu kişide olmuş.
Bora kullanıcılarına sesleniyorum opet - aygaz dediğimiz gaz markası arabamı mafetmiştir. kesinlikle ve kesinlikle birdaha arabamı yıkatmaya dahi girmiyeceğim.
Her neyse tamirciye gittim tüpü takan ustaya sordum dedim ki bu sefer başka yerden gaz aldım ondan yapmasın.
Tamirci dedi ki yok ondan yapmaz. Nelerden şüphelenmedik ki balata,boğaz kelebeği,buji,tüpün parçaları vs...
Neyse cihaza soktuk falan filan bişey çıkmadı.
Daha sonra gaz azaldı tabi. Gidelim bi gaz alalım dedi usta. Gittik Shell'den aldık. Hiç abartmıyorum benzinciden çıktık sorun çözüldü titreme silkeleme falan bişey kalmadı araba benzinde mi gidiyo tüpte mi gidiyo anlamadım performans açısından da çok tatmin etti bni. Size tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle bu sorunu yaşayanlar opet kullanmasın benim aracımı resmen bitirdi.
This is the best one until we make a better one.......

odyseuss

İlk kez bende de bugün bir silkeleme yaptı. Bittiğinde shell deniyecem  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

caner4

tüpü takan usta da öyle dedi shell veya BP kullanın hem daha uzun yol gidersin dedi. kaç gündür kafam bi milyon oldu düşünmekten allahtan sadece gaz'  markasından çıktı da sorun paramız cebimizde kaldı bu sorunları yaşamak istemiyorsanız opet'ten uzak durun abicim.

cyber34

ben istanbulda opet ten alıyorum.
Fakat maslakta mehmetçik vakfından.
Diğer opetlerden 40 km fazla yol yapıyorum.
Yakıtta büyük dümenler dönüyor.

danniel

slm;ben gecmıs gunlerde tupumu ıyıce sıfırladım.opetten sıfırladım.km yıde sıfırladım neyse tekrar bıttı sınyalden sonra tekrar gazı fuulledım.ama bu sefer shellden cıddı soyluyorum 45 km fazla yol yaptım sehır ıcı.evet bu kesın hem kalıtelı hemde uuzn yol yapılıyo.ben oyle bır sorun yok ama[masallah]onlemı almak lazım.kolay gelsın.
07 VW

tarihcifss

Antalyadan bir yorum da ben katayım..Bulunduğum ilçede Aygaz küçük ,basit bir istasyonda satılıyor.1 senedir filan aygaz kullanıyordum.Tavsiyeler üzerine son bikaç aydır Shell tercih ediyorum.Şİmdilik memnunum.
BEŞKAZALI tarihcifss

nihilist_deniz

Bendede ikinci viteste yapıyor gazı bitsin diye bekliyorum değiştireyim bakalım ne olacak...
Golf: O bir tutku

gültekin77

Shell ve BP'nin otogazı iyi gerçekten,bende daha önce sürekli opet kullanıyordum,aynı sorunları yaşadım hiç başka gaz almıyordum,
bir değiştirdim şimdi opetin yanından bile geçmiyorum :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

odyseuss

Alıntı yapılan: gültekin77 - 13 Mayıs 2011, 00:10:21
Shell ve BP'nin otogazı iyi gerçekten,bende daha önce sürekli opet kullanıyordum,aynı sorunları yaşadım hiç başka gaz almıyordum,
bir değiştirdim şimdi opetin yanından bile geçmiyorum :)

shell adapazarı 2,15  :D
VW Sakarya Facebook Sayfası

caner4

izmir ödemiş shell 2.35  :-\

barut

karabağlar shell otogaz ( sihirgaz taksicilerin 7x24 sıra beklediği yer ) 2,24 hep aynı yerden almaya özen gösteriyorum.

gültekin77

tarihcifss

BEŞKAZALI tarihcifss

gültekin77