VW amarok 140 tonluk baca gösterisi

Başlatan pin-pon, 12 Mayıs 2011, 22:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pin-pon

http://www.hizliupload.com/img/86356097984794989483.jpg                                                 t3 syncro.

suskun

H.G WORKS

rsb

videonun altındakli yorumlarıda bi okuyun isterseniz ...  o yorumlara bende katılıyorum ... iplerde  aşırı bi gerilme olmadı bi anlık çekme kuvvetiyle  yerle bir oldu zaten ...  yorum yapan arkadaslardan birisine daha katılıyorum ... güç gösterisi yapılacaksa ayna sınıfta kendinden bi gömlek üstün güce sahip bi araçla ters baglanıp zıt yöne çekme yapsalar kanımca   kimin daha güçlü olduğu çıkar ....

cabrio63

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: rsb - 13 Mayıs 2011, 11:13:34
videonun altındakli yorumlarıda bi okuyun isterseniz ...  o yorumlara bende katılıyorum ... iplerde  aşırı bi gerilme olmadı bi anlık çekme kuvvetiyle  yerle bir oldu zaten ...  yorum yapan arkadaslardan birisine daha katılıyorum ... güç gösterisi yapılacaksa ayna sınıfta kendinden bi gömlek üstün güce sahip bi araçla ters baglanıp zıt yöne çekme yapsalar kanımca   kimin daha güçlü olduğu çıkar ....

aynen katılıyorum  :tamamdir bizim mk serileri bile yıkar onu ya amorak mış peh  :p

barut

baca metalden yapılma tabanındaki ankrajlar zaten boşta halatla çekerek deviriyorlar o kadar  :t

gültekin77

Ço ucuz bir gösteri olmuş VW 'ye yakıştıramadım :p
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

hakkihakan

saçma sapan hangi arac olsa yıkar..
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur