MGY75 İzmir de...

Başlatan HecctoR, 12 Nisan 2011, 23:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HecctoR

Referee

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 05 Mayıs 2011, 11:22:55
Devir problemimiz vardı onu hallettik  :)
iyi maaaşşaallah:) kesilki mi yapıyodu?
Exclusive Garage

htmetin

Boyacının kafasına birşeymi düşmüş? :) Başlamasaydı boyamaya :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

aracı bugün gördüm.. renk harika olmuş bol güneşli havalarda daha bir çekici duracaktır..  ;) bütün alınan aksesuarlarıyla birlikte tamamı toplanıp çıkcaktı...  yeni fotoları bugün yada yarın görürüz  :sevgi:
yeni yine yeniden..!! 8)

HecctoR

Yarın jantlar hariç tas tamam teslim alıcam aracı. Ben çok beğendim. Akşama resimleri koyup sizlerdende yorum alıcam   ;)
Referee

betoqu

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

HecctoR

Jantlar ve Lastikler takılmamış haliimiz. Tampon altı sis lambalarımızda yarın takılacak. vr6 karlık bulursam onuda halledicem inş. :) Çokda güzel bi egzos buldum onuda yetiştirebilirsem yarın halledicem. Yorumlarınızı bekliyorum..  :melek:

[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8165/hecctor0151.jpg[/img]
Referee

5ani5 mk2

bugunn muratla karşılaştıkk:) aracınıda bakmaya fırsatım olduu emegin karşılıgını alıcakk araç bitince çok güzel olucakk jantlar takılınca araç kendine gelir:)) yola devam:)
Exclusive Garage

onurc

masallah masallah . cok guzel duruyor. kazasız belasız ınsallah .
da gozume bırsey carptı koltukları yenı kaplattınız o sol koltuktakı kırışıklık nıye ?
ok men 8) let s go   :halazn:

HecctoR

Alıntı yapılan: onurc - 06 Mayıs 2011, 21:35:40
masallah masallah . cok guzel duruyor. kazasız belasız ınsallah .
da gozume bırsey carptı koltukları yenı kaplattınız o sol koltuktakı kırışıklık nıye ?

sanırım resimle alakalı bişey. bende yeni farkettim. Öle bi sorun görememiştim ben bugun. Yarın bidaha kontrol ederim :)
Referee

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

HecctoR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 06 Mayıs 2011, 21:27:38
bugunn muratla karşılaştıkk:) aracınıda bakmaya fırsatım olduu emegin karşılıgını alıcakk araç bitince çok güzel olucakk jantlar takılınca araç kendine gelir:)) yola devam:)

Güzel bişeyler yapıcaz inş. Bilal. Daha sık görüşürüz artık ;)
Referee

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 06 Mayıs 2011, 21:45:11
Güzel bişeyler yapıcaz inş. Bilal. Daha sık görüşürüz artık ;)
görş. kardeşim her türlü inş:)
Exclusive Garage