işte benim ihtiyar delikanlım bu

Başlatan albay, 02 Mayıs 2011, 16:42:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

albay

arkadaşlar çületen hoş buldum cok sagolun  :sevgi:

ilker_rr

Alıntı yapılan: albay - 02 Mayıs 2011, 16:42:31
arkadaşlar ben yeni mk 2 golf aldım 1990 model düz dizel .benim meslegim kamyoncuyum emekl oldum sivasta yaşıyorum buralarda parca sorun oluyor ankaradan bana bir kac parcacı teli vermeniz mümkünmü :sevgi:

birde benim arka amartüsörler saglam yag falan kacırmamış ama badala düştügü zaman cok felaket ses cıkıyor sanki patlakmış gibi burda ustaya gittim anlamadı saglam dedi ??? :o

Hoş geldiniz , araba için güzel bir seçim yapmışsınız , kazasız belasız kullanmak nasip olsun , arkadaşın verdiği numaralarda çoğu parçalar bulunuyor , yinede bulamadığınız bir parça olursa forumda paylaşın mutlaka arkadaşlar yardımcı olur , en kısa zamanda arabanın fotoğraflarını bekliyoruz...

albay

Alıntı yapılan: ilker_rr - 03 Mayıs 2011, 16:05:36
Hoş geldiniz , araba için güzel bir seçim yapmışsınız , kazasız belasız kullanmak nasip olsun , arkadaşın verdiği numaralarda çoğu parçalar bulunuyor , yinede bulamadığınız bir parça olursa forumda paylaşın mutlaka arkadaşlar yardımcı olur , en kısa zamanda arabanın fotoğraflarını bekliyoruz...

hoş bulduk evet cok dogru yardımcı oldu arkadaşalar en kısa sürede resimler geliyor

Mk1GTI

Albayım gözümüz yollarda kaldı goyuve gari şu resimleri..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

albay

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 03 Mayıs 2011, 22:27:39
Albayım gözümüz yollarda kaldı goyuve gari şu resimleri..

gardaş ben teknoloji fukrarsıyım beceremiyorum oglan resimleri cekti fakat bir türlü koymadı o kadarda söyledim akşama okuldan gelir gelmez o iş tamam abimm  :-[

albay

1990 model 1.6 dizel arkadaşlar bu benim emekli ikramiyem yakında ufak tefek işleri var onlarıda halletigim zaman cok daha içim rahat bir şekilde binecegim ve hayattaki en büyük tutkum olan alabalık avına bolca gidecegim  ;)

albay

suskun

maaşallah allah kaza bela vermesin   :tamamdir
H.G WORKS

alpers3

kazasız belasız surusler ay low mk 2 :D :D :D :D :D

white quattro

Albay'ım maşallahı var aracınızın  :saygılar

forever W olkswagen  :D  :D  :D
quattro

odyseuss

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Araban çok güzel ve temiz.

Yolların yiğido'su resmen  :D
VW Sakarya Facebook Sayfası

TEYOLOGY

Maaşallah. Allah kazasız belasız cezasız sürmeyi nasip etsin.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

albay

Alıntı yapılan: suskun81 - 05 Mayıs 2011, 00:17:32
maaşallah allah kaza bela vermesin   :tamamdir

amin hepimize inşallah cok sagolun

albay