Volkswagen Golf 4 kasaya göre Amblemli Paspas

Başlatan byturel, 04 Mayıs 2011, 15:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

cam rengi siyah değil füme(smoked) 350 ye almıştım el insaf be kardeşim :D
quattro

hakkihakan

hayır siyah renkli bir araca nasıl olur demek istemistim senin stoplar. paspaslar kalite gercekten sanki tabana yapışıyor gibi dimi ama amblemli arıyoruz.(fiyatlarıda bayagı kalite imiş :)
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

odyseuss

VW Sakarya Facebook Sayfası

OffLineR

Bulamadım ben TR'de orjinal kumaş paspas.
En son Almanya'dan sipariş verelim dedim o da stokta yokmuş.
5-6 aya belki gelir dediler.
Yuh dedim ben de :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

odyseuss

Koray, Aslında almanya'dan bi arkadaş bulsakta tedarik etsek hem daha uyguna hemde daha hızlı elimize ulaşmaz mı?

fat34

aslında şu vizeler kalksada bi gitsek almanyaya hep beraber iyi olmaz mı 1 haftada herşey yapılır VR 6 bile takarlar belki aracı deiştiririz :D

golfüçyüs

Alıntı yapılan: fat34 - 05 Mayıs 2011, 00:57:22
aslında şu vizeler kalksada bi gitsek almanyaya hep beraber iyi olmaz mı 1 haftada herşey yapılır VR 6 bile takarlar belki aracı deiştiririz :D

;D ;D 1.6 sr la gidip r32 ile döneriz :D

fat34

vallahi ya malesef ülkemiz parça konusunda çok kısır getirtmeye kalksan bin türlü dert ben araca daha hiç birşey yapamadım hep tereddütlerden dolayı bıktım gezip durmaktan parça aramaktan kazık yemekten   :(

byturel

Arkadaşlar sağ olun ilginize baya bi tuttu konu bide alabilsek paspasları süper olcak ama ... artık kumanda sizde siz daha iyi bilirsiniz nerelerde olacağını
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

nesquik

ben yaptırmaya karar verdim.. bide overlok çektircem kenarlara, ortayada kocaman vw fotoları paylaşırım arkdşlr
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

odyseuss

Arkadaşlar ECS'den paspas alıcam.
Linkteki paspasların geçme yerleri var ama benim araçta arkalar için geçirecek bir kısım yok ki  :-\

www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_IV--1.8T/Interior/Floor_Mats/ES307095/

Burdaki 2 servise de sordum bej renk paspas yok dediler. önerilerinizi bekliyorum.