E-5 Sabit Radar, 70 KM Hızı Geçen Yandı

Başlatan ozmo, 29 Mart 2011, 08:57:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozmo

Alıntı yapılan: Serhat4Motion - 01 Mayıs 2011, 22:45:15
1- radar sinyali veren cihazlardan almak lazim veyyahutta Tomtom navigasyon ile radar aboneligi edinmek gerekecek :)
neyse

evet guzel bi uygulama elbette hemde cok iyi hernekadar bana az gelsede 70 iyi olmus kanimca... Lakin istanbulda veyyahutta baska buyuk kentlerde 70 km hiz siniri mahalle aralari 50  okul yakinlari 30 km oldugunu du$unursek eger  cok buyuk problem tamamen uyum projesi lakin ne bunu sonucunu tasiyacak isveren ne trafik nede alt yapi mevcut olduguna inanmiyorum. bence ab standandartlari boyle yakalanamaz. once yollar sehir icleri ve alt yapi sorununun hizla giderilmesi sart zira 70 km olayi cok can yakar heleki stresli bi toplum isek. :
navigasyon cihazlarına radar poi'sini yüklediğinde radara yaklaştığında uyarıyor ama sık sık güncellemek lazım gelelim radar tespit cihazlarına eğer aracında yakalarlarsa git kendini uçuruma at daha iyi tabi arkan sağlam değilse. :tamamdir

ALPER.

radar tespit cihazını tespit eden cihazları var polisimizin, rahat olun, hiç kullanmayın öyle şeyler :)

atego

Ankara' da millet alıştı, radara kadar 110-120 km hızla gidiliyor. Radara 1 km kala herkes 70 sabit :) Açıkçası ben rahatsız değilim 70 km sınırdan. Şu ana kadar ilk kurulduğu zamanlar haricinde ne trafik tıkanıklığı yaptı ne de tehlike yarattı. Tabii ilk 1 ay felaketti :D

Serhat4Motion

radar tespit cihazi  ve ozellikle plakaya sikilan sprey hicmi hic tavsiye etmem sprey sahtekarliga giriyor.radar cihazi  onun kadar problem yaratmaz acikcasi.ama iyi degil tabi. 

kesinlikle radar icin en iyisi navigasyon cihazinizla trafik aboneligi bunun sucuda yok yakalanma ihtimalide yok...senede 60 70 lira birsey olsa gerek.bence deger almaya.ben  kulllaniyorum bilmedigim yerlere gittigimde.  navigasyon cihazinizi ofiical alirsaniz abone olursunuz zaten ve officalsa software kurulum cdsi var demektirki o vakit zaten pcnizde update etme sansinizda var demektir. cok basit bir islem bu.   bence surekli ceza odeneceginize alin saglam bi  marka abone olun 60 70 liraya iciniz rahat gezin :/