Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( : - Sayfa 11

12 Mayıs'ta Galaksi Ouzoo. Çayı koy geliyorum ( :

Başlatan Ouzoo, 10 Şubat 2011, 14:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

Napalim paşa, iyiyiz.
Sende ne var ne yok?
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Her zamanki gibi harikayım. Çift çarşıyı kaptım üstün hizmetten ötürü bu hafta :p
Askerliğini yapmayanlar için tekrar ediyorum: Gelin gençler burası çok eğlenceli ( :
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

dj_burak

benim ki hatay serinyol ordanda şırnak uludere mevkii hadi bakalım demekki kısa dönemleride buralara gönderiyorlarmış :)

Ouzoo

aaaa geldiniz dimi.. hadi hayırlı tezkereler hepimize :) umarım seninkide benimki gibi keyifle geçer paşam. bizde burdan güneydoğuya dağılacaz bakarsın aynı yere düşeriz :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ÜRENCİK

Van'a yolu düşen arkadaşlara elimden geleni yapmaya hazırım.Hiçbirşey yapamazsam bile iyi kötü bir van turu elimizden gelir..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

dj_burak

Alıntı yapılan: Ouzoo - 10 Nisan 2011, 13:06:33
aaaa geldiniz dimi.. hadi hayırlı tezkereler hepimize :) umarım seninkide benimki gibi keyifle geçer paşam. bizde burdan güneydoğuya dağılacaz bakarsın aynı yere düşeriz :)

eyw saolasın evet geldik geldik hadi hayırlısı artık :)

Ouzoo

Usta birliği Kars-Sarıkamış. 9 Mayıs'ta Istanbuldayım beyler üperim gül gözlerinizden ( :

Dip: veeee ouzoo 393 diyor :b

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

nizam

yavaş yavaş düş one olum silah numaran mı :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

barthez

Alıntı yapılan: Ouzoo - 30 Nisan 2011, 14:10:13
Usta birliği Kars-Sarıkamış. 9 Mayıs'ta Istanbuldayım beyler üperim gül gözlerinizden ( :

hadi hayırlısı karsta kışın çok sıcak olur  yazlarıda serin rahat edersin askeri kıyafetlerle :D
golf 4 1,8 Highline

rsb

Alıntı yapılan: Ouzoo - 30 Nisan 2011, 14:10:13

ee o zaman kucuk bi bulusma olur gibi geliyo :D

onurc

vaayy abım benım . ben gıtmeden görüşücez guzel  :tamamdir mayıs 21 ayrılıyorum bende buralardan. 15 ay ara verıcez germancılıga :)
ok men 8) let s go   :halazn:

Ouzoo

Alıntı yapılan: onurc - 03 Mayıs 2011, 15:04:48
vaayy abım benım . ben gıtmeden görüşücez guzel  :tamamdir mayıs 21 ayrılıyorum bende buralardan. 15 ay ara verıcez germancılıga :)

@ süt İstanbul.. hadi ne zmn görüşmece buluşmaca :D