2003 otomatik vites golf'üm lpg yakıtı çok mu arkadaşlar??

Başlatan odun, 24 Nisan 2011, 19:49:04

« önceki - sonraki »

odun

arkadaşlar 2003 otomatik vites golf'üm var. 102 beygir 8 v.   landirenzo tüp taktırdım geçen hafta...20 tl lik lpg alıyorum 65 km de bitiyor..çok yakıyor gibi geliyor bana ..ne dersiniz?

serhan61

ilk birkaç depoda araç biraz fazla tüketebilir.2-3 depodan sonra yeniden ayar yapılması gerekir.eğer yakıtınız diğer arkadaşlara göre fazlaysa ayardan sonra durum normale döner büyük ihtimalle...

maminci

odyseuss

Alıntı yapılan: odun - 24 Nisan 2011, 19:49:04
arkadaşlar 2003 otomatik vites golf'üm var. 102 beygir 8 v.   landirenzo tüp taktırdım geçen hafta...20 tl lik lpg alıyorum 65 km de bitiyor..çok yakıyor gibi geliyor bana ..ne dersiniz?

Selamlar, bende de Brc LPG'li 2003 Aut. Confort. var. Tüp yeni takıldığında biraz fazla yakıyor. İlk bakıma gittiğinde ayar yapılıyor ve yakıt belli bir randumana geçiyor. Manuel araçlarda ne yakıyor bilmiyorum ancak ben geçenlerde Ankara'ya gittim. 70 tl ile 400 km yol yaptım. Şehiriçi aynı paraya 270 km zorluyor. Tüpü taktırdığın yerden sana ilk bakıma ne zaman geleceğin söylenmiştir diye tahmin ediyorum.
VW Sakarya Facebook Sayfası

odun

tüpü taktırdığım yer landirenzolarda bakıma gerek yok..ama istersen 10 bini geçince gel,demişti..

golf3405

slm bende 1999 otamatık confort. lpg ekotek ıtalyan takılı 25 ytl ile 80 km şehır ıcı zorluyo ama bırz fazla yakıyo bu araclar sınıflarına gore evet bence de ayara gıt derım  kardeşş
_golf_

maminci

Alıntı yapılan: odun - 26 Nisan 2011, 19:28:04
tüpü taktırdığım yer landirenzolarda bakıma gerek yok..ama istersen 10 bini geçince gel,demişti..
Bakıma gerek yok sözüne aldanmayın, hangi marka lpg sistemi takılı olursa olsun Türkiye'deki yakıt kalitesi çok dengesiz, kalitesiz yakıt, enjektörleri, filtreleri tıkar zamanla, en kötü olasılıkla 10 bin km de bir baktirmak gerek, hatta araçta tekleme silkeleme vb sorunlar oluşursa hemen gitmek gerek.

odyseuss

Alıntı yapılan: maminci - 28 Nisan 2011, 18:19:22
filtreleri tıkar zamanla, en kötü olasılıkla 10 bin km de bir baktirmak gerek, hatta araçta tekleme silkeleme vb sorunlar oluşursa hemen gitmek gerek.
katılıyorum. Daha önceki aracımda sürekli silkeleme yapıyordu enjektörlerden birinin bozuk olduğu anlaşıldı ve değiştirildi  :p
VW Sakarya Facebook Sayfası

ozgurerbil

Alıntı yapılan: odun - 24 Nisan 2011, 19:49:04
dostum ben 50 tane yerden gaz aldım ankarada petrol ofisinden alıyorum 20 tl ile 90-100  km arası yapıyorum opetten alıyorum 70 km yapıyorum milangazdan 80 km civarı yapıyorum en iyi gaz PO da lpg takılalı 1 ay civarı oldu tomasetto marka arabana bakım yaptır lpg ni ayarlattır birde kullanım şeklin çok önemli ben bizim şirkete giden iki farklı yolu denedim sabahları ışıkların oldugu yolda gidince 70-80 km yapıyor istanbul yolundan lambalara takılmadan 80-90 km hız 2000 devir civarı hızla gidip geldiğimde 90-100 km yapıyoum