Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
takaslık jant lastik

takaslık jant lastik

Başlatan talos, 28 Nisan 2011, 12:39:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

talos

arkadaşlar benim sciroccoda 195-55-15 jant ve lastikleri 14 jant lastik ile takas etmek istiyorum 8 lastik ve 4 jant vereceğim hoşuma gidecek 14 ebat latik jant takımıyla takas düşünüyorum

gurcan

arabyı görsek yanı jantları  ;)

talos

http://img228.imageshack.us/img228/1669/big353013843ptv.jpg
çok özür dilerim yayınlandı sandım :)))
lastikler muayeneden yeni geçti süper lastikler değil kumho diğer 4 adet lastikte nankang diye kış lastiği dişleri 8 lastiğinde iyi durumda kış lastiklerinin ebatlarıda 185 -65-15  saygılar

GolfMk1Cabrio

Aracınız bu mu nerdensiniz bu VW Bursa'da boyanmış olabilir mi acaba  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

talos

araç bu ankarada boyanmış :)))

talos

şu anda sigorta panosu elektrik tesisatı dahil herşeyi söküldü araç yeniden restore ediliyor komple siyaha çevrilecek ön göğüs yeniden yapılıyor farklı tasarımla vs vs bitince yorumlarınıza sunacağım:)

pilotmk2

allah kolaylık versin ugraşmaya degecek bir araç dogrsu :tamamdir

Mk1GTI

Orjinal bi spoiler da lazım buna  ::) ::)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

talos

bi bulabilsem spoileri alacağım yada birinde olsada kalıbını alıp yeniden yapsam

STAK67

erşan abide vardı sanırım :)

betazom

haydi kolay gelsin.allah sabır versin

Mk1GTI

Verelim Hemen orj. scirocco spoiler ı.. Mk1 e direk takmışlar benim deformasyon yok orj. montajlı sağını solunu keserek yada delerek bozmamışlar.. Bana orj. mk1 spoiler ı bulabilirsen direk change ederiz yada 100 tl den veririm bende bu paraya bulabilirsem orj spoiler alırım.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"