Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
alpers3 dükkan ne arıyosan - Sayfa 23

alpers3 dükkan ne arıyosan

Başlatan suskun, 04 Kasım 2010, 20:35:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betazom

alper burda bi arkadaşa mk2 tek far logosuz panjur lazım pm beklerim senden :sevgi:

cihatus

Mal elime ulaştı ama gerek kalmadı başka birşey uydurduk.Soran olursa tekrardan satılık. :D
VWTR Denizli
Dinleyin çocuklar.Bugün size süt içmenin faydalarını anlatacağım!
http://img707.imageshack.us/img707/7409/74240101503116276555966.jpg

alpers3

Alıntı yapılan: cihatus - 27 Nisan 2011, 01:57:48
Mal elime ulaştı ama gerek kalmadı başka birşey uydurduk.Soran olursa tekrardan satılık. :D
ula nasıl bı ıs oldu bu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

alpers3

Alıntı yapılan: betazom - 23 Nisan 2011, 10:51:58
alper burda bi arkadaşa mk2 tek far logosuz panjur lazım pm beklerim senden :sevgi:
logosuz panjur yok elımde egmen ama far var :tamamdir

assassin_gck

slm arkadasım  bana 92 golf 2 nin arka sağ camın dıstaki alt cıtası +  ön sağ camın krikosunun bilezik gibi olan parcası cam saga sola düsmesin diye olan parca + sağ arka kapı sol ön kapı cmların fitilleri + bir de kapı dösemelerinin gectigi camın oldugu yerdeki ince cıtalar + tavan lambası  lazım bi hesap cıkar olan olmayanı fiyatı nedir diye çok mabule gecer.

alpers3

Alıntı yapılan: assassin_gck - 28 Nisan 2011, 14:52:36
slm arkadasım  bana 92 golf 2 nin arka sağ camın dıstaki alt cıtası +  ön sağ camın krikosunun bilezik gibi olan parcası cam saga sola düsmesin diye olan parca + sağ arka kapı sol ön kapı cmların fitilleri + bir de kapı dösemelerinin gectigi camın oldugu yerdeki ince cıtalar + tavan lambası  lazım bi hesap cıkar olan olmayanı fiyatı nedir diye çok mabule gecer.
hepsı var elımde bı anlayamadıgım sag on camın bılezıklerı felan demııssssın detay werırsen o konu hakkında pm den fıyatları werebılırım...

Onamdar

usta mk3 direksiyon arıyorum orjinal temiz birşey varsa çok süper olur benim direksiyon el freni ve vites acayip yıpranmış vaziyette.
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

GolfMk1Diesel

Alper abi Mesajlar geliyomu ? ??? Bendemi bi sorun var acaba ? ???
Kılıçoğlu Garage.

alpers3

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 29 Nisan 2011, 23:48:08
Alper abi Mesajlar geliyomu ? ??? Bendemi bi sorun var acaba ? ???
cvp werdım ya bırkan tekrar at bakalım son attıgın mesajı

alpers3

Alıntı yapılan: Onamdar - 29 Nisan 2011, 11:51:50
usta mk3 direksiyon arıyorum orjinal temiz birşey varsa çok süper olur benim direksiyon el freni ve vites acayip yıpranmış vaziyette.
dıreksıyon aırbaglı mı degıl mı?

Onamdar

Alıntı yapılan: alpers3 - 30 Nisan 2011, 20:11:52
dıreksıyon aırbaglı mı degıl mı?

Airbag li mk3 direksiyonu olsun airbagi üzerinde yoksa benden çıkanı takarım o sorun değilde temiz bir direksiyon olsun yeter :)

alpers3

Alıntı yapılan: Onamdar - 01 Mayıs 2011, 00:46:40
Airbag li mk3 direksiyonu olsun airbagi üzerinde yoksa benden çıkanı takarım o sorun değilde temiz bir direksiyon olsun yeter :)
su an kalmadı duzgun bı sımıt ama kısa surede gelecek var o zaman haber werebıırım ıstersen :tamamdir

Onamdar

Alıntı yapılan: alpers3 - 01 Mayıs 2011, 02:33:27
su an kalmadı duzgun bı sımıt ama kısa surede gelecek var o zaman haber werebıırım ıstersen :tamamdir
çok iyi olur mesaj atarsın abi