35 HA 6446 KIRMIZI MK1

Başlatan midbar, 07 Mart 2011, 21:22:45

« önceki - sonraki »

midbar

midbar

MeTHea35

abi kolay gelsin çok iyi yetişseydi 1 mayıs draglara iyi olurdu gelsem gorurduk tanışırdık ;) kolay gelsın masallah

megadeth20

biraz stresli günler geçirmene rağmen istediğin gibi olmasına sevindim allah kaza bela vermesin darısı bizim başımıza

Mk1GTI

Esas işlem şimdi başlıyor. Montaj işlemleri özellikle motor ve elektrik tesisatı.. Elektrikçinin tesisatı toparlarken tüm soketleri güzelce temizlemesi şart.. Araç byanırken hepsi boya almıştır içine.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

midbar

PROF.
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Nisan 2011, 14:28:29
Esas işlem şimdi başlıyor. Montaj işlemleri özellikle motor ve elektrik tesisatı.. Elektrikçinin tesisatı toparlarken tüm soketleri güzelce temizlemesi şart.. Araç byanırken hepsi boya almıştır içine.
PROF. DR. ERŞAN ABİM dediklerini dikkate alıcam sırası geldiğinde. İşçiliği nasıl buldun DR. HATA KUSUR VARMI VEYA ÖNERİLERİN.

Chiko09

abı rengı cok fenaa olmus valla ıcım gectı hayırlısıyla bıtıyor yavas yavas masallahh :)

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Kaliteli bir makina ile çekin renktruncu yada pembe gibi çıkıyor. Aracı bi toplayın bakalımda ozaman ayrıntılara gireriz.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

midbar

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Nisan 2011, 18:36:32
Kaliteli bir makina ile çekin renktruncu yada pembe gibi çıkıyor. Aracı bi toplayın bakalımda ozaman ayrıntılara gireriz.

DR. sanırım aynı sorunu sende yaşamıştın . Daha önceki forumlarını incelemiştim. Sorunu ne tür bir makinayla çözdün , ondada yardım isteyim senden DR.  ;D ;D ;D   çok bedavacı oldum galiba yaaaa ama HER ŞEY MK1 için.  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

midbar

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 26 Nisan 2011, 13:32:59
abi kolay gelsin çok iyi yetişseydi 1 mayıs draglara iyi olurdu gelsem gorurduk tanışırdık ;) kolay gelsın masallah
olsun geç olsun , güç olmasın ben seni gelir bulurum seni buca da  ;)