Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

adamlar gitmiş bana junjan far yolamış yahu  :t
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

G60

Ne çok far heveslisiniz ya. Orjinalleri güzel bırakın ellemeyin. Angel mangel BMW'mi bu araç. Şahin bile angel yapar oldu. :-\
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

angelda diilim ben osman sadece far tipi hoşuma gidiyor.angelları sökerim bile belki
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

vw6n

escocem

junyan olmasın ;)kalitesi düşüktür ama emin ol fknın merceklerinden daha iyidir mercekleri...fkdı sanırım beklediklerin..
Alıntı yapılan: suggestion - 30 Ağustos 2007, 13:51:39
adamlar gitmiş bana junjan far yolamış yahu  :t

sharkhunter

Arabama kavustuım boyanmıs cok cıcı olmus..Gece sabaha kadar camdan baktım ona ozlemısımm ^-^

volksport

Alıntı yapılan: sharkhunter - 31 Ağustos 2007, 10:02:56
Arabama kavustuım boyanmıs cok cıcı olmus..Gece sabaha kadar camdan baktım ona ozlemısımm ^-^

Resim nerde, şu cicik makinenin resmini bi görelim.

G60

Bizim yaşlı gazcı bugün film çektirdi camlara. Komple sis sinyal yeniledi. Birde tamponlara kırmızı şerit yaptırmış. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWR

gecmis olsun sharkhunter..

senin peder kapilara da cektirmis mi ?
Anlayana Sivrisinek Saz; Anlamayana Davul, Zurna Az...

corrado_g60

osman senden ıyı bakıyor baban arabaya :D
hayırlı olsun sahrkhunter ...
benım düldül'de sanayıde 3 gündür falan.
bı 4-5 gün daha orda kalcak gibi..
genel bı bakım ve bıkac degısıklık ;)

G60

Alıntı yapılan: VWR'M - 01 Eylül 2007, 07:49:31
gecmis olsun sharkhunter..

senin peder kapilara da cektirmis mi ?

Çektirmiş Alihan bey. :D

®oyal

bu gün arabama 4 adet yeni lastik aldım resimleri  transporter bölümünde.

vw6n

Arbanın yağını ve filtresini değiştirdim,benzin hortumlarının kelepçelerini yeniledim,ateşlemeye takılan buji kaplosunu değiştirdim arabayı PC bağlattım hiçbir sorun görünmüyor.80ytl verdim.

escocem

gazla devir denemesi yaptım ölesine malum p.tesi karb değişcez,yıkadım suyuna baktım,lastik havalarına baktım...