orjinal kasetçalar arıyorum..

Başlatan buyukbas, 12 Nisan 2011, 15:16:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buyukbas

1998 golf 4 te eski model kasetçalar vardı. başka bir teyp takmıslar oda hıc guzel durmuyor. orjinal kasetçaları olan varsa arkadaslar resmi yükledim. fiyatınıda yazarsanız sevinirim. beta teyp üstündeki. blaupunkt aradığım. şimdiden tesekkür ederim.

Gerge

Dostum bende hala orjinal blaupunkt kasetcalar mevcut. Uzerinde ayrica "istanbul" yaziyor. fiyat konusunda arastirma yapmaliyim.

Saygilar.

golfüçyüs

abi kasetçalara vereceğin paraya 50 100 daha koy al düzgün bi cd çalar bak keyfine  :)

white quattro

RCD 200 al bence ;)
kasetçalara boşuna para verme  :saygılar

quattro

buyukbas

white quattro rcd 200  güzel durmus fiyatları ne kadar acaba.. bu arada tek cd lik mi bu alet.. orjinal kasetçalarda cd changer sistemi mevcut yurtdısınd bir parça buldum. cc girisien baglanan sd kart okuyucu aleti baglıyorsun cc kullanabiliiyorsun sd kartın hafızası kadar müzik yukleyebiliyorsun aklımda bu vardı o yuzden orjinal kasetçalar arıyorum.

gerge fiyatı yazabilsen sevinirim..

ahko

slm.. bende orjinal kaset çalar var..o dediğin şeyi ben nasıl yaparım..cc girişi için ne yapmalıyım...saolasın....

deli_kan57

ben bu cihazı eniştemin dükkanında gördüm. isterseniz  hakkında bilgi alabilirim.

ahko

iyi olur. benim kaset çalar bologna.onlara uyuyor mu bilmiyorum.....