Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
15' jant polo classic

15' jant polo classic

Başlatan betoqu, 22 Mart 2011, 11:26:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betoqu

Merhaba arkadaşlar.

müdavini olmadığım ama bilgi sahibi olan birçok arkadaşımızın olduğunu düşündüğüm bir konu hakkında yardım/fikrinizi almak istedim. Sorum ise;

polo classic'in bijon aralığı ve 195 / 55 / 15' ölçülerindeki jantların sürtme yapıp yapmayacağıı...

Şimdiden teşekkürler...  :sevgi:  :sevgi:

betoqu

mycihan01

benzin kapağını  içinde lastik  değerlerin  yazar  ordan  lastik  ebatını bul  yanılmıyorsam 195-50-15 takabilirsin   ofset  olarak  en fazzzla 8   tabi  bunu altında  takmak  daha  mantıklı  6.5 veya 7 inç  gibi    bunlardada  sürtme  olayı  olursa bi şahin kriko yardımı  ile arka çamurlukları  şişirebilirsin  önler sürtme  kolay kolay yapmaz  zaten yapsada tam  sağ  veya  tam  sol  yaparsan  inceden yapar  :tamamdir :tamamdir

betoqu

Alıntı yapılan: mycihan01 - 23 Mart 2011, 13:56:35
benzin kapağını  içinde lastik  değerlerin  yazar  ordan  lastik  ebatını bul  yanılmıyorsam 195-50-15 takabilirsin   ofset  olarak  en fazzzla 8   tabi  bunu altında  takmak  daha  mantıklı  6.5 veya 7 inç  gibi    bunlardada  sürtme  olayı  olursa bi şahin kriko yardımı  ile arka çamurlukları  şişirebilirsin  önler sürtme  kolay kolay yapmaz  zaten yapsada tam  sağ  veya  tam  sol  yaparsan  inceden yapar  :tamamdir :tamamdir

teşekkürler...  :tamamdir

danniel

slm bendede polo 6n sportlıne var 55 yanak arkalar yapmasada onlerın oda bır ıhtımal tam kırma anında belkı yapabılcegını dusunuyorum.ama 195-50-15 kullanırsan problem olmaz kolay gelsın
07 VW

Salu

Arka tarafa bir veya 2 kişi binerse yapar ... Kendi aracımda 15" jant var ve bir kişi bile arkaya otursa süttme yapıyor arkalar..Ama ben yay kestirdim o yüzden.yay kestirmezseniz kesinlikle yapmaz...

danniel

pekı sıze bırsey sorucam?normal spor helezonlar var onlardan kullanınca sorun olmuyo sanırım.valla benım aracımda orjınal suspansyonu duruyo arkaya 3 kısıde otursa no problem.
07 VW