Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PoloGTI

Vw Polo 6N

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

PoloGTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 18 Nisan 2011, 19:53:19
Yeter artık aga  ;D
Tesisata alana kadar şarz dino. yada marşı elimize alıcaktık. Alman aldıkk  >:D >:D
Vw Polo 6N

Kursat

bugün otomobilime küçük bi hasar yaptım, sağ ön farı kırdım, ön panjuru kırdım, elinde bu parçalardan olan varsa talibim (=
| m . K . c . |    KONYA

atego

Dağa çıktım, çamura saplandım, kaydım, her yerini kızıl çamur yaptım tavsiye ederim çok eğlenceliydi :) Şimdi de fena sağanak var araba temizleniyor. benim yapacağım işi doğa yapıyor :D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: atego - 18 Nisan 2011, 23:01:43
Dağa çıktım, çamura saplandım, kaydım, her yerini kızıl çamur yaptım tavsiye ederim çok eğlenceliydi :) Şimdi de fena sağanak var araba temizleniyor. benim yapacağım işi doğa yapıyor :D
sende benim gibi poloyu her daim kullananlardansın bugra , bende kartepe falan filan farketmeden gidiyorum heryere arabamla ;D ;D
ADK

atego

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 18 Nisan 2011, 23:08:04
sende benim gibi poloyu her daim kullananlardansın bugra , bende kartepe falan filan farketmeden gidiyorum heryere arabamla ;D ;D

Az kaldı kanka artık düz yolda zor gideceğim :)

Kursat

kazada kırılan far panjur ve ön çıta yerine takıldı, bitmiş olan fren balatalarının yenisi takıldı.
| m . K . c . |    KONYA

rsb

"U" dönüşü yaparken geri geri gelirken arka tamponu kaldırıma çarptım neyseki bişey olmadı ....

GolfMk1Cabrio

Gece gece dayanamadım yıkadım yine havalar düzelinceye kadar branda altında yatacağı için koltuk kılıflarını paspaslarını söktüm havalar düzelince yıkanmış vaziyette geri takılıcak :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

atego

Gece araba yıkamak zevkli olsa gerek :)

alper19

kendi arabama stabel ferrari korna kuzenin arabasinada egzoz taktirdik
[IMG]http://i54.tinypic.com/zme4hi.jpg[/img]
[IMG]http://i51.tinypic.com/2mahxj.jpg[/img]

white quattro

quattro

ÜRENCİK

Hayırlı olsun Faaaaayyyyyynnnnk..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.