Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Antalya üyeleri buraya... - Sayfa 7

Antalya üyeleri buraya...

Başlatan betazom, 30 Mart 2011, 08:05:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

cok kupon goruntuler olabılır egemen ıyı fotocu bulun aranızda da gozlerımız kamassın :tamamdir

betazom

profoto adında bi üyemiz var antalyada rafting fotoculuğu yaparmış o gelirse fotoda sıkıntımız olmaz sanırsam. :tamamdir

profoto07

Alıntı yapılan: betazom - 18 Nisan 2011, 00:33:20
profoto adında bi üyemiz var antalyada rafting fotoculuğu yaparmış o gelirse fotoda sıkıntımız olmaz sanırsam. :tamamdir
kardeşler izin aldım ben iş yerinden geliyorum 24 nisanda yanınızdayım fotoğraf makinemi ve video kamaramı da getircem ne fotoğraflar çekecez allahın izni ile siz yeterki toplayın milleti  :D :sevgi:

profoto07

Alıntı yapılan: alpers3 - 18 Nisan 2011, 00:19:11
ınsallah abı ısterım canı gonulden belkı mayısta ordayım ona gore bıkac gun kacamak yapacam :tamamdir :tamamdir :tamamdir
alper kardeş geldiğinde haberleşelim sana rafting yaptıralım geldiğinde ama söylim mayısın 11 ve 15 arası yoğunum kardeşimin dùğünü var onun haricinde sıkınti yok  :sevgi:

alpers3

Alıntı yapılan: profoto07 - 18 Nisan 2011, 07:59:26
alper kardeş geldiğinde haberleşelim sana rafting yaptıralım geldiğinde ama söylim mayısın 11 ve 15 arası yoğunum kardeşimin dùğünü var onun haricinde sıkınti yok  :sevgi:
bakalım abı duruma gore kacacam hem okul hem ıs bnm hayat o yuzden fırsat kollamam gerekıo ılk boslukta koptur koptur tatıldeyım :tamamdir

SpeedyTR

Alıntı yapılan: betazom - 18 Nisan 2011, 00:28:34
yavaş yavaş bu işler sanırsam. ha deyince olmuyor onu öğrendik. yanlız mekan bir güzel ki sorma. milyon dolarlık yatların dibinde sıralanacazz fon harika mekan elit. umarım kalabalık oluruz...
Bu da dizileceğimiz yerin resimleri  :tamamdir Tabi mekan zorunlu değil, farklı ve elit olsun istedik, çoğunluğa bağlı tercih. Alternatifler var  :)

betazom

ANTALYADAKİ VATANDAŞLARIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ. HERKEZ BİR FİKİR VEREBİLİR.DEĞERLENDİRİLİR.EN UYGUNU SEÇİLİP EN GÜZEL BULUŞMA YAPILIR ;)

profoto07

arkadaslar ben manavgat tan gelecem anlaşında bir an önce nereye geleceğimizi bilelim herkes birbirinin üstüne atmasın arkadasın resimlerini gönderdiği mekan resimlerden uygun görünüyor

07_VE_313

Alıntı yapılan: betazom - 18 Nisan 2011, 00:11:12
ahada buluştuk mekan bulduk haftaya...burada oranın otoparkı. cengizhan senin arkadaşlar noldu.varmı arayan soran.

geliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Team antalya .. :)   ben yarın yola çıkıyorum ereğlideyim şimdi .. herkez benden tel bekliyor çarşamba perşembe listedeki herkeze telden ulaşağım bende bir aksilik yok allahın izniyle.. bu şehir dışı işi çok ters zamanda denk geldi arkadaşlar ama allahtan yola çıkmadan gerekli çalışmayı yaptım :)

betazom

profoto arkadaşım adını bahşeylesen nasıl olurdu :)

betazom

cengizhan sana gaz olsun diye koydum fotoyu :)

07_VE_313

Alıntı yapılan: betazom - 18 Nisan 2011, 22:09:37
profoto arkadaşım adını bahşeylesen nasıl olurdu :)
arif abii  ben  uzun uzunkonuştum kendisiyle tanıştık dönüştede manavgatta yanındayımm ..

07_VE_313

abi 2 mk bile güzel yaaa :)  geliyim evvela arkayı 3 leyelim sonra 20  ok :)

betazom

bile derken cangizhan aşşalanmış hissettim arabamı ya... sizinki yokken o vardı hatırlatayım  :bekleriz: