MGY75 İzmir de...

Başlatan HecctoR, 12 Nisan 2011, 23:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

ya hocam heyecanla bekliyoz projenin bitmesini.. İstediğin gibi olur inşallah.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

HecctoR

Stoplarımda geldi arkadaşlar. Sıcağı sıcağına sizlerle paylaşıyorum. Yarın aracın yanına gidip resimleri çekicem. Akşama aracın son halinide paylaşırım sizlerle. Bi aksilik olmazsa cumartesiye hazır olucak.

Referee

5ani5 mk2

stopplar güzell ama orjnal smoke hellaları hiç birşeye degişmem:)
Exclusive Garage

HecctoR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 17 Nisan 2011, 23:54:17
stopplar güzell ama orjnal smoke hellaları hiç birşeye degişmem:)

Dediğin stoplar nasıl bişey bilmiyorum ama seçeneklerim arasında en güzeli bunlardı bana göre :)
Referee

htmetin

1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

HecctoR

Bunlarda güzel fakat orjinale çok yakınlar. ben değişik bişeyler olsun istedim ;)
Referee

htmetin

seninkilerde güzel ben ilk defa görüyorum. özellikle aracının rengine uyacağı kanaatindeyim.

MeTHea35

5ani5 mk2

bu kristal stoplardan bende vardı söktüm orjnal helllaları taktımm:) istiyen olursa veriyim:)
Exclusive Garage

iko

5ani5 mk2

Exclusive Garage

iko

hmm  ??? .. abi şu arka tampon eki konusunda yardıma ihtiyacım var :S nerden bulcam ben onu?? :-\

cavanozz

Alıntı yapılan: iko - 18 Nisan 2011, 21:56:23
hmm  ??? .. abi şu arka tampon eki konusunda yardıma ihtiyacım var :S nerden bulcam ben onu?? :-\

git çıkmacıya.. orjinal arka tamponu al, senin arka tamponu ver.. üzerinede bir kaç kuruş verdinmi tamamdır...
yeni yine yeniden..!! 8)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: iko - 18 Nisan 2011, 21:56:23

ankara alper abiiiyee danışşş onda vardır:)
Exclusive Garage