Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Antalya üyeleri buraya... - Sayfa 6

Antalya üyeleri buraya...

Başlatan betazom, 30 Mart 2011, 08:05:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

07_VE_313

Sonuçta Şuda bir gerçek Ben Ankara Yenimahalle liyim bunuda söyleyeyim istedim şuanda ankaradayım, aksaraya geceğim yarın alper kardeş siz gelemediniz ama bak biz isteyince gelebiliyoruz  :tamamdir

07_VE_313

Abilerim gelene kadar tetikte oturdum kendimi kasmaktan yol ızdırap geldi SÜRTÜYORRRRR. Bıktım ya yolaçıkacam diye çamurluk traşlattım , helezona takoz koydum , yıok arkadaş kafayı yiyecem yaaa... Biri şu garibin elinden tutsun... :(

profoto07

24 nisanda antalyanın neresinde saat kaçta olacak buluşma arkadaşlar vallahi gelmek için bütün şartları zorlayacam 05449536255 telim  :sevgi:

betazom

herhangi bir yerde bulusuruz.fikri olan buyursun.

betazom

vayy cengiz toprak ciktik :) senin surtme olayinda kamber denesel mi acaba 8)

07_VE_313

sevindim toprak oluşumuza :)  kamber ney abi ? anımsayamadım. bunu buluştuğumuzda ilk ortaya ben atacam zaten   yay diyorum takma pişman olursun diyorlar, coilover diyorum indir kaldır rot ayarı yaptırcan diyorlar, air ride zaten gerek yok ona okadar ayıracak maaliyette yok. bilmiyorum bakacaz artık.. :)

betazom

betazom

ahada buluştuk mekan bulduk haftaya...burada oranın otoparkı. cengizhan senin arkadaşlar noldu.varmı arayan soran.

alpers3

hadı bısmıllah  antalya gosterın kendınız :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

betazom

bak alper bu fotoyu unutma bir gün bu antalya böyle başlamıştı diceksin  :tamamdir

alpers3

Alıntı yapılan: betazom - 18 Nisan 2011, 00:17:31
bak alper bu fotoyu unutma bir gün bu antalya böyle başlamıştı diceksin  :tamamdir
ınsallah abı ısterım canı gonulden belkı mayısta ordayım ona gore bıkac gun kacamak yapacam :tamamdir :tamamdir :tamamdir

betazom

abanta kadar bir organize olursak dadından yenmez bak :)

alpers3

betazom

yavaş yavaş bu işler sanırsam. ha deyince olmuyor onu öğrendik. yanlız mekan bir güzel ki sorma. milyon dolarlık yatların dibinde sıralanacazz fon harika mekan elit. umarım kalabalık oluruz...