Tavan döşemesi ( temizlik ) ...

Başlatan ilker_rr, 19 Mart 2011, 02:56:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker_rr

91 golf TD , tavan döşemesini istiyorumki araba ilk alınmış gibi tertemiz olsun,bunu nasıl sağlayabilirim?Tavan kumaş değil,deri gibi değişik bi malzeme,plastik gibi,nasıl yapıcam bu işi ? Su ve köpük ile temizlemek istemiyorum belki su deyince deforme olur diye , bilmiyorum , ne önerirsiniz.

Han

Domestos ve bira karışımı ile temizleyebilirsin
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cnr_mk1

bende aracımın içini kendim temizledim koltuklarını,kapı döşemelerini,taban halısını.fakat tavan döşemesini ne yaptıysam işe yaramadı sıcak suyla kosla oxi,domestos ne denediysem basarısız oldm istediğim temizliği elde edemedim yani.fakat oto yıkamadan aldığım ilaç herseye cözüm oldu bence kaliteli bir ilaç sizi uğrastırmayacaktr.dahada etkili olacaktr.

htmetin

Ben tavanı temizleyeyim dedim elime yüzüme bulaştırdım sarkmaya başladı:(
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ilker_rr

Alıntı yapılan: htmetin - 19 Mart 2011, 17:22:28
Ben tavanı temizleyeyim dedim elime yüzüme bulaştırdım sarkmaya başladı:(

:)  bende öyle birşeyler olabileceğini düşündüğüm için şuan beklemedeyim , sizlere sorayım dedim...

tayfun35

sonax genel temizleyici kesinlikle sorununu çözeçektir

CoX_BoY

bende polo varken anway in ürünü olan log ile temizledim cillop gibi olmuştu ve sarkmada yapmamıştı bu log ev temizlik ürün evdeki tüm maddeleri bununla temizliyor annem ve canavar gibi oluyor ( duvar, koltuk derileri ve kumaş v.b. )

brkdmr38

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 22 Mart 2011, 22:09:28
bende polo varken anway in ürünü olan log ile temizledim cillop gibi olmuştu ve sarkmada yapmamıştı bu log ev temizlik ürün evdeki tüm maddeleri bununla temizliyor annem ve canavar gibi oluyor ( duvar, koltuk derileri ve kumaş v.b. )

AMWAY L.O.C Çok Amaçlı Temizleyici

AMWAY ürünleri şatış işiyle uğraşıyorum .Eğer ürünü almak isterseniz benimle irtibata geçmeniz yeterli.
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 23 Mart 2011, 18:08:14

AMWAY ürünleri şatış işiyle uğraşıyorum .Eğer ürünü almak isterseniz benimle irtibata geçmeniz yeterli.

Annem sürekli alıyor bedne ondan çalıyorum gerçektende çok kaliteli bir ürün  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

CoX_BoY

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 23 Mart 2011, 18:08:14

alla bizimkilerde satışını yapıyorlar harika ürünler var  bende o konuda yardımcı ola bilirim  brkdmr38 ile karsılıklı ihtiyaçlarınız temin edilir   :D  :tamamdir

brkdmr38

[IMG]http://img816.imageshack.us/img816/2831/amway.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

Hem Aracınıza Hem Evinize.....

Madem öyle ürünü tanıtalım yeri değil ama diğer tarafa konu gerekirse açarız.

Not:Bilgiler ürün satış sitesinden alınmış vede doğrudur...
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

golfüçyüs

Alıntı yapılan: ercijuana - 19 Mart 2011, 12:08:53
Domestos ve bira karışımı ile temizleyebilirsin

:D :D :D :D :D efes her derde deva  >:D

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin