Sonar- angel halka rengi degistirme

Başlatan ReDDeviL, 14 Nisan 2011, 14:47:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker mk2

abi sağlam bi farcı bulursan yapıyolar farı açıyo angellerin altında bikaç led var onları değiştiriyo sonra tekrar topluyo ama herkes yapmıyo

golf_4

illa sarı yapcam diyorsan degiştircen angllerı en temizi oyle zaten dıger turlu 250 harcayacagına 300-350 harca sıfır mis gibi olsun...ayrıca uzunları zenon yapmanızı yavsiye etmem ben denedim verimsiz oluyor soktum sonra
Vorsprung Durch Technik

ReDDeviL

Simdilik bu ise ara veriyorum sadece on fardaki parklari sabitlicem , aslinda angellari cikarip baska proje var kafamda ama kiyamiyorum cok yakistiriyorum tavanda siyah ya uyum sagliyor
ADK

cnr_mk1

altan kardeşim sen park ampüllerini beyaz yap angellarda beyazdı herhalde öle devam et bence.git sanayiden 5lira takımı beyaz dipsiz al ucuza kapat  :) bence model yükseltmeyide düşünüyorum diyosun hem. :melek:

ReDDeviL

Kanka mantikli ama model yukseltme olayi kesin degil yazin elli olcak parklari beyaz yaparsam farlari acinca farlar sari olcak yine kotu durabilir ama parklari beyaz yaparim bir bakarim ;)
ADK

cnr_mk1

ozaman sana bi takım zenon yada kaliteli beyaz far ampulu osram,narva gibi :tamamdir

rsb

angelları satarsan belki ben alırım altan .. maksat yabancıya gitmesin ... ( tabi ne zaman satcagına baglı benim maddi durum acısından ) ben xenon alcam cunku hani senin farları alırsam bosuna H4 xenona para vermiyim ...