Vites 1e zor geçiyor.

Başlatan punjhier, 14 Nisan 2011, 12:14:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

punjhier

Arabamın debriyaj plağı çok eskiydi hissediodum bunu artık. Baskı balata değiştirdim. Gayet düzeldi vites geçmeleri. Ama araba dururken, vitesi 1 e atacagım zaman beni zorluyo biraz. İtince tak diye geçmez mi ya bu vites. Neden hala düzelmedi? Değiştirmem gereken başka bir şey var mı? Sorun ne yardım edersenız sevınıırım.
DEU Tıp Fakültesi
ford focus 1 '05 - peugeot 206 xt '00 (satıldı) - polo 98 6n openair (satıldı)

golfburak58

bende benzer bır durum yasıyordum aracı kullanırken dıkkat ettgım tek sey 1.vıtes oluyodu ya.cogu zaman 2 de devam edıyodum.sanzuman yagı falan dedıler gıttım eklettım. 1 duzeldı 2 zorluyo sımdıde :D:D:D

mehmet.nazlii

vites kutusundan olabılır diye tahmin ediyorum bu da kronik rahatsızlıklarından biri olabılır poloların bendede 1. vites çok rahat 4. vites hiç yok gibi bişey 3 den direk 5 e atlıyorum :)

erco

Evet benim de 1. viteste aynı sorun var ve debriyajımın eskiliğine bağlıyordum:S
İhtiyar döver onları...

punjhier

neyi değiştirmem, yaptırmam lazım ki
DEU Tıp Fakültesi
ford focus 1 '05 - peugeot 206 xt '00 (satıldı) - polo 98 6n openair (satıldı)

erco

Debriyaj seti demişlerdi bana. Pazartesi debriyaj değişikliği için servise bırakcam İhtiyar'ı. Ona göre haber veririm düzeliyor mu düzelmiyor mu.
İhtiyar döver onları...

alpers3

Alıntı yapılan: punjhier - 14 Nisan 2011, 12:14:30
Arabamın debriyaj plağı çok eskiydi hissediodum bunu artık. Baskı balata değiştirdim. Gayet düzeldi vites geçmeleri. Ama araba dururken, vitesi 1 e atacagım zaman beni zorluyo biraz. İtince tak diye geçmez mi ya bu vites. Neden hala düzelmedi? Değiştirmem gereken başka bir şey var mı? Sorun ne yardım edersenız sevınıırım.
soruna burdan yorum yazmak pek mantıklı gelmedı ama paspasın uzantısıda onemlıdır bu ıste kucuk bı ayrıntıdır ama sıkıntı yaratabılır :tamamdir

erco

Arkadaşlar debriyajımı değiştirdim ancak vites düzelmedi. Eskiyen senkromajlar yüzünden olduğu söylendi. Bilginize...
İhtiyar döver onları...