Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Far Karartma Hakkında bir soru???

Far Karartma Hakkında bir soru???

Başlatan emreyazici, 23 Ekim 2010, 22:28:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emreyazici

Arkadaşlar Sekonline'nın Far Karartma (Far Boyama) link'te yaptığı çalışmadan yapmayı düşünüyorum fakat bir türlü cesaret edemedim aracımda Xenon yok sizce bu işlem'i xenon'suz yaparsam aydınlatmamda azalma olur mu? ucuz yollu şekil yapalım derken 100-120liradan olmayalım   :D ;D
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

emreyazici

GolfMk1Cabrio

Sen cesaret edemiyosan cesareti olan birine yaptırıcan olay bu kadar basit  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

emreyazici

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 24 Ekim 2010, 10:05:13
Sen cesaret edemiyosan cesareti olan birine yaptırıcan olay bu kadar basit  :D
eğer o kişi aydınlatmanın azalması durumunda xenon kit paramı ödeyecekse neden olması?

ThE_Unforgiven

Aydınlatmada fark olmaz Emre. Sonuçta çanakları boyamıyorlar sadee dışta kalan tırtıklı kısmı boyuyorlar.O kısmında aydınlatma ile alakası yok.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

07_VE_313

arkadaşım ben orjinal hellaları komple açtım tasını komple mat siyaha boyadım  içinede yeni kasa pj j 9 ların etrafı ledlei mercek farını oturttum harik oldu ve kendi emeğim oldu masrafımda 120 lira şunuda söyleyeyim sadece far ayarında ufak prob yaşadım ama sorun teşkil edecek kadar değil..

cavanozz

foto koyda görelim nasıl olmuş..
yeni yine yeniden..!! 8)

07_VE_313

o işide çözecem inan daha yoğunlaşamadım foto koyma işine benim pc arızalı araca parça almaktan pc yi yaptıramıyoruz :)  emanet pclerden girince maalesef program indir vs. yapamıyorum..