Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
09.04.2011 İstanbul team Buluşma Fotoğrafları - Sayfa 28

09.04.2011 İstanbul team Buluşma Fotoğrafları

Başlatan ReDDeviL, 09 Nisan 2011, 16:56:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Ah istanbulu bir uyandirabilseydim 50 araba cikarda olmuyo iste :)
ADK

ilker mk2

Oo bızde az degılmısız ya:) artık yaz gelıyo uyanır heralde ıstanbul yanı uyanmalı:)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 14 Nisan 2011, 22:01:25
Oo bızde az degılmısız ya:) artık yaz gelıyo uyanır heralde ıstanbul yanı uyanmalı:)
valla net sayı bilmiyorum ama forumda oldugum süre içerisinde gözlemlediğime göre istanbul sayısı çok fazla az yorum yapanlar çok az yapanlar sürekli aktif olanlar hepsi 50 yi rahat geçer
ADK

ReDDeviL

2 inci şarkıyı dinliyorum gerçekten gitti bnm hoşuma sıkıldım çünkü ses sistemi yaptıgımdan beri paso haraketli dinlemekten bu güzel  :tamamdir
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 14 Nisan 2011, 22:10:25
12arabayı zor topladık ama:)
uyandıramadım işte ilker , elimden o sürede bu kadarı geldi kimsenin yoktu buluşma yaptığı dedim mini de olsa görüşelim herkezle , aslında düzenli buluşmalara gelen eksikler vardı , türker abi , oğuz ..vs olsun bir dahakine artık hadi yaparsınız   :)
ADK

oguz oktay

can abinin taksici stayla araba kullanısına hastayım yhaaa ;D

Rochas034

İtiraf etmeliyim FAD 43 için izledim videoyu  :)

ReDDeviL

Bizde onun için düzenlemiştik zaten buluşmayı  :D
ADK

ilker mk2

:D :D her aracın kendınce ayrı bı guzellıgı vardı bulusmada fad 43de onlardan bırıydı sadece hepsıne masallah aracların

5ani5 mk2

elinizzee saglıkk:) ankaraya rakipp olduk:D
Exclusive Garage

ReDDeviL

ADK

ilker mk2

ya abi sataşmayın şu ankaraya adamlar hırs yapcak sonra efsane şeyler çıkıcak ortaya sönük kalcaz anlarında  :saskin:

cnr_mk1

ilker senin şu lafın aklıma geldikçe gülüyorum valla...  ''bi ümidim caner vardı oda gazladı gitti ''  :D