Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 93

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

Alıntı yapılan: suggestion - 28 Ağustos 2007, 16:44:53
fk angel eyes far siparişimi verdim.haftasonu logo iptali fk panjur gelicek  :) yağmurlar geçsin güzel bi köpük banyosu
Oğuz kaça malettin malzemeleri?

Ouzoo

Alıntı yapılan: sortie34 - 28 Ağustos 2007, 20:39:26
Oğuz kaça malettin malzemeleri?

abi angellar 440
panjur 70
xenon kit 250 (iskontolu aldım) hid strong marka :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

aslanca2

Arkadaşlar arabaya maşpiyel alacağım Ankara da bildiğiniz yer var mı. Fiyat konusunda bilgisi olan var mı? Dün   arabayı güzelce yıkamdım sonra yağmur :(.

mcsahan

eline sağlık osmancığım, arkadaşlar şu an tatildeyim. dönünce başka süprizlerde sırada bekliyor. herkese bodrumdan sevgiler  8)

escocem

mcsahan

öhhö öhhööö ee yengen yanımda.  (süper süper atla gel)

escocem

:-X gitmediğim yer kalmadı su bodrumu bi göremedin gitti..seneye tatil için bodrumda olucam yalnız taktım kafaya  :tavkiss:

ramcho®

ön tamponu vuruktan dolayı değiştirmişti kardeşim nikelaj şeritleri yoktu..bende gri fosforlu şerit çektim jantları mazotla yıkadım zift vardı tertemiz oldu bi de güzel gazlı bez geçtim mi tamam :)

escocem

arkadaşlar mikrofiber bir bez var araba için bi cesidi var hatta...arabayı yıkadıktan ve kuruladıktan sonra bunla siliyorsunuz ve pasta cila boya koruma yapmanıza gerek kalmıyor...boya gerçekten çok güzel duruyor uzun süre kullanmla birlikte...aynı zamanda camları aracın için felanda silebiliyorsunuz ve norlmalden daha uzun sürede toz kir tutuyor..sabun felan kullanılmıyor ilginç bir bez siddetle tavsiye ederim..yalnız fiyatı 30 ytl :)

vw6n

Evet o bezleri bende gördüm tahtakalede satılıyordu sihirli bez diye.

escocem

hehe onlardan değil ya bunlar farklı baya net üzerindede bulamadım rotal sales diye bi firmanın bizim komsu satıyor bunları annemde sevdi ürünleri bendemi satsam ne diyor ;Dtahkakaledekileri bende biliyorum hatta vapurlardada satıyorlar onlardan:)

vw6n

Baylar bayanlar şu elimde görmüş olduğunuz sihirli bezden bir adet alana yanında tırnak makası 12 adet çengelli iğne ve arka cep tarağı hediye efenim ;D ;D

muzzyy07

evet o bezi bende gördüm müthiş bir olay :)

escocem

;D yalnız gerçekten tavsiye ediyorum bulun alın abi farkı her gün 1hafta arabayı silin anlıycaksınız...