Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 498

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 12 Nisan 2011, 18:13:53
Seyit abi 10 numara olmuş harbiden ya  :D Ama overloku püsküllü yaptıraydın ya  :D Abi overloku döşemecide mi çektirdin overlokçu mu çekti ?
Halıcı çekti Gökhan püskülü derken şaka yapıyon herhalde :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SeyitE - 13 Nisan 2011, 16:48:26
Halıcı çekti Gökhan püskülü derken şaka yapıyon herhalde :D
Tabi şaka yapıyom abi püsküllü halı paspas anca şaka olur herhalde  :D Ama iyi fikir bende senin gibi düz kırmızı overlok çektireyim   :saygılar
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

OffLineR

Alıntı yapılan: white quattro - 13 Nisan 2011, 12:38:13
Golf için yaylar 300-400 tl arası amortisör kitleride 1000 ile 2000 arası değişkenlik gösterir...
;)

800'e ben KW satıyorum mis gibi :)
Tavsiye ederim: Golf IV 1.6 KW 40mm alçaltma Yay-Amortisör Kit - 800TL
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Han

Elektirkçiyi dövesim var 1 haftadır gidecek motorcuya güya haftasonuna kadar bir şey olmazsa çekcecem garaja kendim yapacağım çok hastayım kum taş ne varsa çakıl makıl döküyorum.-
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

atego

Çizik gidericiyle orta dereceli çizikleri sildim, Pazar günü arka tampona sarhoşlardan kaçacağım diye nazarlık yapmıştım onu gidermeye çalıştım eh işte azaldı :)

rsb

polomun ön sinyallerini parklara baglatıp amerikan park yaptırdım birde siyah film kaplattım sinyallere :D

ReDDeviL

ADK

rsb

yarın sabah  çeker yollarım ... kesinlikle stok far ve sinyal kullanan arkadaslara tavsiye edilir ... hele bide onur gibi farları boyasam cillop olur valla ...

GolfMk1Cabrio

Dün gece brandasını örttüm iyikide örtmüşüm sabah hava güzeldi ama öğlenden beri feci şekilde yağmur yağıyo bişey almak için açtım brandasını kup kuru yatıyo kızım benim :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nihilist_deniz

Bugun değilde dün dayanamadım gidip orjinalliğini bozdum tüpü taktım.
Golf: O bir tutku

white quattro

quattro

white quattro

Alıntı yapılan: nihilist_deniz - 14 Nisan 2011, 20:39:00
Bugun değilde dün dayanamadım gidip orjinalliğini bozdum tüpü taktım.

hayırlısı olsun ;)
quattro

alpers3

kapı ıclerınden ufak tefek sesler gelıodu fazla gaza geldım 4 kapıyıda komple sokup herseyı hallettım on metrelık cukura gırsem bıle mınıcık tıkırtı yok artık :D :D :D :D yarında bagajı komple elden gecırıp one tekrar gecıp taban halısını sokup temızleyıp gerı monte planım var ;D ;D ;D

MeTHea35

Alıntı yapılan: alpers3 - 14 Nisan 2011, 20:59:20
kapı ıclerınden ufak tefek sesler gelıodu fazla gaza geldım 4 kapıyıda komple sokup herseyı hallettım on metrelık cukura gırsem bıle mınıcık tıkırtı yok artık :D :D :D :D yarında bagajı komple elden gecırıp one tekrar gecıp taban halısını sokup temızleyıp gerı monte planım var ;D ;D ;D
Kolay gelsin :) öbür gün motoru falan indirirsin heralde abi  :D