MK3 GTI konya Bir defter kapandı...

Başlatan mehmetk, 06 Haziran 2009, 00:08:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SpeedyTR

Konya'da 3 Kırmızı GTi olurdunuz ama birini ben aldım biliyosunuz :) Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, bilinen tanınan bi arabayı almış olmak ayrı bi olay ;)

cavanozz

hayırlı olsun mehmet kazasız belasız inşallah..   GFL28 ön tekerlerinde kamber problemi mi var yoksa benmi yanlış görüyorum.. hafif içe doğru gibi
yeni yine yeniden..!! 8)

5ani5 mk2

hadııı  jayırlı  olsun guzell görünüyo ikiiiidee kazasız belasızzz :)
Exclusive Garage

STAK67

hayırlı uğurlu olsun :) şu panjuru herkes söylemiş sanırm ama bikezde ben söyleyeyim logosuz panjur hakkaten yakışacaktır :) güle güle kullanın

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: STAK67 - 13 Nisan 2011, 20:29:15
hayırlı uğurlu olsun :) şu panjuru herkes söylemiş sanırm ama bikezde ben söyleyeyim logosuz panjur hakkaten yakışacaktır :) güle güle kullanın

yapıcak yapıcakk çok şeyy yapıcak:)
Exclusive Garage

mehmetk

hepsi hepsi.. haziranda...
it ürür kervan yürür...

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 13 Nisan 2011, 20:18:58
hayırlı olsun mehmet kazasız belasız inşallah..   GFL28 ön tekerlerinde kamber problemi mi var yoksa benmi yanlış görüyorum.. hafif içe doğru gibi

süleymandaykende aynı problem vardı.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

onurc

gfl nın kıymetını bılın :) cok guzel bır aractır kendılerı.  masallah 41 kere. cok guzel duruyorlar.
ok men 8) let s go   :halazn:

GTİ MEHMET

hayırlı olsun adaşş:)

infinity3455

mehmet    nerden   nereye   konya  ya  renk  geldi    siteye  ilk   girdigindeki  hali   ile  şimdiki   hali  bambaşka  gti   alkış  topluorsun   ;)

mehmetk

kimse demesin panjurun kötü diye ben onu çok seviyorum :)
hep bilal paylaşacak degil ya.. :p
bizde döşeme yaptırmıştık...
40 tl ye aldıgımız arka stopları taktık.. laf olsun diye..
birde arkaya ses sistemi yaptırdık..
yapmaya devam paraları arabaya gömüyoruz :)
it ürür kervan yürür...

HecctoR

aynen abi paralari araca gommeye devam....  :) ama sen su panjur isini bi daha dusun istersen :D
Referee

SpeedyTR

Abi dayıoğlunun mk3 ne alemde :) seninkinin maşallahı var ;)  :tamamdir

mehmetk

bir kaçta gece görüntüsü...
SpeedyTR onada bbs leri taktık :) stopları degiştik yakın zamanda atarım fotoları..
it ürür kervan yürür...