AYAĞIMI GAZ PEDALINDAN ÇEKTİĞİMDE UĞULTU SESİ GELİYOR

Başlatan life2323, 11 Nisan 2011, 16:16:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bor(a)li

daha iyisini yapana kadar en iyisi bu...   
  http://img18.imageshack.us/img18/4863/imzabm.jpg

life2323

arkadaşlar bugun uzun yola çıktım 65 km gittim geldim.ayağımı gazdan çektiğimde ses sanki bi şey bir plastiğe sürtüyor gibi ses geliyor.vıınn vınnn diye.sesi tam öğrendim viteste iken ayağımı çektiğimdede boşta iken de aynı ses var.

nesquik

kardeş ustayıda al yanına oturt ve yola çıkıp sesi dinlet..
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

life2323

abi dinledi kendisi sürdü arabayı ama bilmiyorum ses benim miğdemi bulandırıyor.adam diyor bir iki hafta bir ay böyle bin bakalım ses kesilir diyor.dişliler bilyeler hepsi yavaş yavaş birbirinie uyum sağlayıp yağlanır ses gider diyor

nesquik

kardeş eğer için rahat değilse bide başka bi ustaya sor bakalım..
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

ahmet_0519

bence tekerlek bılyasından kaynaklanıyo sol vıraj yaparken sol taraftan gelır sag yaparken sagdan ama bılmıorum tabı duymak gerek :))
farkıN yoKsa yaŞama ;)

life2323

bence bilya filan değil direksiyonu çevirmediğim zamanda yani düze yolda giderken yapıyor

Rochas034

Alıntı yapılan: life2323 - 13 Nisan 2011, 09:30:40
bence bilya filan değil direksiyonu çevirmediğim zamanda yani düze yolda giderken yapıyor

Şimdi oldu işte :) Arka teker poryası git değiştir.

brkdmr38

Arka teker bilyası
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

erdal10

Arkadaşım bendede 2004 comford var 2. viteste iken ayağımı gazdan çektiğimden aynı ses geliyor. bende aracımda çok ses dinliyorum ama bu sesin normal olduğunu düşünüyorum.