fotoğrafçılık ve fotoğraf makinesi kullanım detayları

Başlatan ÜRENCİK, 07 Nisan 2011, 21:52:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÜRENCİK

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce dijital bir makine aldım.Ancak ne fotoğraf çekimi nede ışık ayarı hakkında fikrim olmadığı için bir yol katedemedim.Bu konuda fikirlerimizi paylaşırsak sevinirim.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

ReDDeviL

bizde bir kaç ay önce aldık bende sadece otomatik modda normal basıp çekiyorum madem prof makina var öğrenmek lazım kutuda cd vardı ya o cd den öreniyodun yada 1 ay ücretsiz kursu vardı tabi hepsi kaynadı, öğrenmemiz lazım. güzel konu takip ederim bende  :tamamdir
ADK

atego

Zamanınız olduğunda alın elinize, tüm modları kurcalayın. İnternetten anlamlarına ve kullanımlarına bakın. Zamanla makinanın herşeyini öğrenir harika fotoğraflar çekersiniz :)

escocem

internette çok gzel siteler var değerlendirebilirsiniz.. :)

makusla06

iş sitelerle olmuyo işte :) maineyi tanımak ve birisinin göstermesi lazım bende bi hevesle aldım duruyor öle :)

Atay

Birilerinin göstermeside şart değil ayarlarını değiştire değiştire zamanla nasıl fotoğraf çekileceğini kavrıyorsunuz.
Food's life! Learn it.

ÜRENCİK

valla internetten çok araştırdım ama anladığımız dilden anlatan yok..

G60

Tam olarak ne fotoğrafları çekmek istiyorsunuz, ona göre cevap vermek daha kolay olur. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ÜRENCİK

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ÜRENCİK

ben yarı prof bir makine aldım biraz karıştırdım ama genelde otomatik modda çekiyorum  ışığa göre ayarları falan var ama çok bilgi sahibi olmadığım için beceremiyorum.Olayın özeti bu kısaca

ÜRENCİK

mesela senin imzadaki resim gibi çekmek için ne yapmak lazım..

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 08 Nisan 2011, 20:27:21
mesela senin imzadaki resim gibi çekmek için ne yapmak lazım..
o imzasındaki photshop la yapılmış  :tamamdir
ADK

Atay

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 08 Nisan 2011, 20:31:53
o imzasındaki photshop la yapılmış  :tamamdir

Konu Osmanın imzası ise shop değil ancak ilk aşamada yapılak bir işde değil.Ehli olmak gerek...
Food's life! Learn it.