vwtr.net Ankara Buluşması - 3 NİSAN 2011

Başlatan STAK67, 03 Nisan 2011, 23:41:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

quattro

suskun

:tamamdir :sevgi: :tamamdir :sevgi: :tamamdir :sevgi:

ANGARA
H.G WORKS

alpers3

:sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:asdfghjkjhgfdsdfghjkljhgfdsdfghj :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

makusla06

Süper videolar çok güzel bi buluşma olmuş

STAK67

herkese teşekkür ediyorum youtube yüklemesi için sağol hakan abi  :tavkiss:

white quattro

quattro

Yükselgfb

Artist misiniz ne yanlıyonuz.  :D

Mk1GTI

Videolarınızı HD olarak koyun. mağazada LCD standında 24 saat yerli yabancı otomobil videolarını çalıştırıyorum. Çok ilgi çekiyor bu güzellikler.. İnanın bana LCD TV satışlarımı arttırdı.. Müşteriler sorduğunda bu araçlarda bizim diyorum yabancı değiller :) :)  :tamamdir :tamamdir
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ReDDeviL

ADK

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Nisan 2011, 16:23:28
Videolarınızı HD olarak koyun. mağazada LCD standında 24 saat yerli yabancı otomobil videolarını çalıştırıyorum. Çok ilgi çekiyor bu güzellikler.. İnanın bana LCD TV satışlarımı arttırdı.. Müşteriler sorduğunda bu araçlarda bizim diyorum yabancı değiller :) :)  :tamamdir :tamamdir
ne güzel erşan abi yazın bende led tv almaya geleyim videolarla :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

STAK67

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Nisan 2011, 16:23:28

kameramız olsa bide :) hd koysak bile yine görüntü kötü olacak sanırım