Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Efsaneler Ölmez-Golf mk-1 - Sayfa 2

Efsaneler Ölmez-Golf mk-1

Başlatan sekerbay, 02 Nisan 2011, 23:16:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekerbay

şimdilik bu kadar, aşama aşama resterasyon resimlerini sizlerle paylaşmaya çalışacağım.fikir ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim....

SNCKTR

hosgeldın bır MK1 daha  :D ama konuyu MK1 bolumune acsaydın keske  :)

mk1 2.9 vr6

adam olacak bir tip var arabada  ;D :tamamdir . bitirince projeyi doya doya surmen dilegiye. vw forever  :tavazn:

sekerbay

arabam ilk defa restorasyon için sanayiye çekildi;2007 yılından bu yana bu anı bekliyoruz,orijinal bir şekilde toplamak ilk hedefimiz,araç herşeyi ile orijinal klimasıda var kıyamadım satmaya, yeniden hayata başlaması için sıvadık kolları;bu benim 2.klasik otomobilim birde 1975 Chvy Monte Carlo var.biri büyük biri küçük birde orta boy bir klasik(26m Ford) bulabilirsem seriyi tamamlayacağım gibi....herkese keyifli forumlar....

sekerbay

Alıntı yapılan: SNCKTR - 03 Nisan 2011, 14:09:17
hosgeldın bır MK1 daha  :D ama konuyu MK1 bolumune acsaydın keske  :)
evet haklısınız fakat aranıza yeni katıldım 3 günlük üyelik onayını bekledim sabırsızlığın ve acemiliğin sonucu böyle oldu,kusuruma bakmayın herkese saygılar.Ankara'dan Savaş Şekerbay

Mk1GTI

H.G. Araç baya orj. ama sanırım motoru sonradan atma.. Aracı toplamaya başlamışsınız allah kolaylık versin.. Resimlerde dikkatimi çeken bir nokta var ve o ayrıntıyı ES geçmesse kaportacı çok güzel olur.. Sağ çamurlukta küçük bir tıklamadan dolayı işlem var resimdede dikkat ederseniz o ağız kısmını sol taraftaki gibi orj inceliğine düzeltirse çok güzel olucak..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

sekerbay

Haklısınız motor 1.5 düz dizeldi klimadan dolayı 1.6 turbo motor ve 5 ileri sanzumani takım halinde taktik.camurluk konusunu ustaya tekrardan hatırlatırım,ilginize  teşekkür ederim.saygılar

sekerbay

cyber34

Kolay gelsin bu motor bu arabayı uçurur :D :D

sekerbay

performansı gayet iyi fakat küçük kafa turbo ile intercol takmayı düşünmüyor değilim....

sekerbay

epeyce yol katettik fakat resim yüklemede sıkıntı yaşıyorum,enkısa sürede yeni resimleri paylaşırım....bu arada site yöneticilerinden bir ricam olacak;eger mümkünse konuyu MK-1 bölümüne taşıya bilirler mi?saygılar...