cabrio tente onarım fotoları...

Başlatan cabrio63, 24 Ağustos 2007, 14:13:19

« önceki - sonraki »

cabrio63

hırsız girdiğindeki hali...

komple soyulurken...

yalıtım malzemesi...

yeni tente:)

bitiş hali...

vahşi:)

ilk açılış...

bitmiş hali...

Firestarter

Geçmiş olsun. Bu hırsızlara çare yok gerçekten  :(
Aracın önden görüntüsü fevkalade güzel. Plakayı alttaki ızgaraya yerleştirmeyi denedin mi, o şekilde nasıl durur acaba?

cabrio63

cabrio63

kar da ufak bi dikkatsizlik desem ;) ama gerçekten çok ufak en kısa zamanda yerine geri dönecek :tamamdir

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

geçmiş olsun...arka tamponda yok sanırım yerinde...bu sırada daha öncede türkiyede toplanmış bu sene tekrardan toplanan hollandalı cabrio 5aydır buralarda dolaşıyor zamanında konusu geçmişti resmini eklemek istedim...bana tente iskeletini getireyim sana cabrio yapalım bunuda deyip duruyor :)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

cabrio63

nerden bulacakmış tente iskeletini?bi de sonradan yapılan hiç bişey orjinali gibi olmaz sonra araban rezil olur ;)

mcsahan

ustanın eline sağlık. güzel çalışma olmuş. güle güle kullan. (o hırsızlarında bi tarafı yırtılır inşallah) :D

TuningLINE

çok güzel yapmış adam helal olsun :tamamdir
o hırsız girdiği zamanı biliyorum adi şerefsizler camı kır bari brandayı niye yırtıyorsun ki be eşşek herif
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

coconi

fotolardaki tarih neden 2004 birader?

corrado_g60

önce gecmıs olsun sonra hayırlı olsun ;)
ınsaallah bır daha bu tarz bısey olmaz

escocem

atsleri pek ii değil boya ve cizik var...lazımsa denk gelince haber vereyim :)
Alıntı yapılan: G60 - 24 Ağustos 2007, 15:03:14
ATS'lerini satsa ya. :D