Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
3 Nisan Ankara Buluşması - Sayfa 29

3 Nisan Ankara Buluşması

Başlatan dj_burak, 03 Mart 2011, 23:20:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

STAK67

Alıntı yapılan: alpers3 - 03 Nisan 2011, 01:15:49
ne corradosu len :t

şu hani sahibinden.comdaki varya abi gelirse diye dedimdi  :D :tavkiss: adamdan rica ettik o kadar katılmasını :D bizi kırmaz heralde

alpers3

bekleyelım gorelım o zaman hajı :D :D :D :D :D sen ne ettın arabana anlat bakalım yaabancı yok burda 8)

STAK67

bagaj taktım abi onu söyleyim :D ama bagajın üstündekileri sorma :D

alpers3

Alıntı yapılan: STAK67 - 03 Nisan 2011, 01:20:21
bagaj taktım abi onu söyleyim :D ama bagajın üstündekileri sorma :D
wer gazı altı yansın hasannnnnnnnnnnnn :D :D :D :D

dj_burak

Arkadaşlar 1de oradayım ben düzenlemeleri falan yapıcam yardımcı olucak arkadaşları bekliyorum ilk sayfada numaram var :)

rbaydug

arkadaşlar günaydın, maalesef biraz rahatsızım. Gece 5 te acildeydim. (tansiyon problemi) Toparlayabilirsem yine de gelmeye çalışacağım ama, gelememe ihtimalim yüksek :( Buluşma günü yediğim halt yüzünden hepinizden çok özür diliyorum. :(

dj_burak

Geçmiş olsun bende rahatsızım biraz zor ayağa kalkıyorum ama 8 gün sonra askere gidicem o yüzden bu buluşmaya gidicem ve söz verdiğim gibi mangalı yapıcam :)

STAK67

geçmiş olsun ikinizede ben sağlamım çok şükür birazdan bikaç işimi halletmek üzere çıkıcam saat 2 gibi görüşürüz daha erkende gelebilirim burak görüşürüz göksuda 

dj_burak

Görüşürüz abi ben 1de oradayım telim var ilk mesajda

STAK67

tamamdır çaldıran benim  ;D

dj_burak

prens_0606

kafayı yiycem dükkandan cıkamadım yahuu >:( ama kalleş patron elime düşmesin :bekleriz:

alpers3

cok guzel bı bulusmaydı herkesın emegıne we elıne saglık cok guzel resımler we bıkac tane ılk denemesı yapılan wıdeomuzda var en kısa zamanda artık bızımde wıdeomuz olacak :D :D :D