Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Hadi Efsane Golf 4'ün Olumsuz Yönlerini Yazalım - Sayfa 4

Hadi Efsane Golf 4'ün Olumsuz Yönlerini Yazalım

Başlatan Yükselgfb, 23 Mart 2011, 13:32:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakkihakan

su alma sorunu      acaba  dış kapı kollarının baglantı yerlerinin gevsemis olma ihtimali?
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

buyukvardar

sorunuma kulak veren herkese teşekkür ederim. bizler burada birere aile gibi olduğumuzu hissettim  :sevgi: bu yüzden herkese tekrar teşekkür ederim. arabamı ilk fırsatta çekap tan geçirecem umarım korkulduğu gibi birşey yoktur.

orion35

plastik kalitesi kötü maalesef, (Tepe anteninin bile plastik aksamı deforme oldu anteni değiştirecem) direksiyondaki deformeler ve diğer plastik aksamdaki sesler rahatsız edici. bunun dışında son derece memnunum.

serhat

kapı içi tırnaklarının kırılıp cam açıkken kapıyı kapatınca her defasında parçalanıyomuş gibi takur tukur sesler gelmesi :)
WOLFSBURG STYLE ;)

enerji

1. Arka küllük
2. Kol dayamanın deforme olması
3. Torpidodan ses gelmesi.
4. Bağımlılık yapması ( Satıp dizel bir araç alamıyorum. Tüp de takmıyorum, benzincilere çalışıyoruz valla.)

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: enerji - 28 Mart 2011, 00:05:03
1. Arka küllük
2. Kol dayamanın deforme olması
3. Torpidodan ses gelmesi.
4. Bağımlılık yapması ( Satıp dizel bir araç alamıyorum. Tüp de takmıyorum, benzincilere çalışıyoruz valla.)

Bu 4. madde aynı beni anlatıyor :) satılık yazısı kaç aydır duruyor yapıştıramıyorum  :sevgi:

mehmetcevahir

1.plastik aksamlardaki kalitesiz malzeme
2.düşük devirlerde hantallık

bunun dışındaki her şey için MK4  :tamamdir

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

OffLineR

Eneee
Senin araba bozuk  :D
Açıkçası ben memnunum alt devirlerinden.

mehmetcevahir

Alıntı yapılan: OffLineR - 31 Mart 2011, 15:58:56
Eneee
Senin araba bozuk  :D
Açıkçası ben memnunum alt devirlerinden.

aha yine masraf çıkacak desene  :bekleriz:

Yükselgfb

Bence 8 valfler hantal.eski aracım 8 valfti şu anki 16 valf özellikle yüksek devirlerde 16 valf mükemmel.

OffLineR

R-Line

8V in alt devirleri bence gayet güzel.
otomatik vites araçların motorunun 8V seçilmesinden anlaşılacağı üzere. ;)