golf MK1 satılıklar.GÜNCELLENDİ..

Başlatan escocem, 21 Temmuz 2009, 02:41:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

İhtiyacın olan bir parça var ise ilanda bulunan satılmadı ise yardımcı olurum.Spoiler var mesela şuan istanbulda yanımda olan antalyada çok parça var.marş-şarj dinamoları karbüratör gibi..

CoX_BoY

abi 3lü  gösterge lazım bu orta konsola takılan bide abi sen daha önce bi mk1 topladın istanbulda musait oldugun bi gun buluşalım mı ? bana biraz fikir konusunda yardımcı olursun

escocem

İsteyen arkadaşım gelmeden önceki gün burdan mesaj atıp iş yerime gelebilir.45 dk molamda oturup bilgi paylaşımı yapabiliriz :tamamdir

Göstergeleri 2 ay evvel bi kardeşimize opsiyonladık malesef.yalnız durumlarını inanın hatırlamıyorum tek hatırladığım ısıklarıın yandığı ve müşürlerinin olmadığı :)

CoX_BoY

Alıntı yapılan: escocem - 30 Mart 2011, 02:53:08
İsteyen arkadaşım gelmeden önceki gün burdan mesaj atıp iş yerime gelebilir.45 dk molamda oturup bilgi paylaşımı yapabiliriz :tamamdir

Göstergeleri 2 ay evvel bi kardeşimize opsiyonladık malesef.yalnız durumlarını inanın hatırlamıyorum tek hatırladığım ısıklarıın yandığı ve müşürlerinin olmadığı :)
istanbulda nerdesin abi sen 1 nisana kada boşum 1 nisanda iş başı yapacam öğlen 12 gece 12 kadar zor bi calışma şartları beni bekliyorda :D

escocem

incirli ömür plaza starbucks coffee

CoX_BoY

abi incirli nerde istanbulda bulamadım desem ayıp etmiş olamam dime

nizam

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 30 Mart 2011, 10:26:44
abi incirli nerde istanbulda bulamadım desem ayıp etmiş olamam dime

bakırköy
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

90khan

mercekli farlar duruyor mu duruyorsa durumu nedir ne değildir hayırlı satışlar

escocem

duruyorlar dostum resimde oldukları gibi..sarı yanıyorlar merceğin kendisi sarı cam parçası yani ..tam rat style farları aslında..yada camı(merceği)değişip xenon yapılcak müthiş olur..botoksluyu vermesydim camları değişik 6000 kelvileri bağlıyacaktım..

90khan

bir yerden para bekliyorum kısmetse geldiğinde alacağım hayırlı satışlar tekrar

escocem

escocem

şarj dinamosu ,karbüratör,kaput havalandırması,arka spoiler,üçlü orjinal gösterge ve fren ana merkezi istanbula getirildiler.İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirsin derim uygun vericem.

ahmancar

merhabalar 3lü orjinal gösterge için fotoğraf ve fiyat alabilirmiyim orjinal demişsin vdo dur inşallah markaları. cevabını bekliyorum
Mancarlar Torna

escocem

VDO değil kardeşim.Şuan için son 6 aydır bir arkadaşa opsiyonlu onun için istanbula getirdim.Kendisine bilgi verdim 2 hafta sonraya kadar alınmazsa burda yazarım beğenirseniz alırsınız.